anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Promotie Xiaomi Mi10T pro

Bogdan_8
Junior entuziast
Salut, daca am facut comanda de Xiaomi Mi10Tpro pe 27, nu mai sunt acceptat in campania de pre-comanda cu cadou ?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Bogdan, perioada pentru precomenzi a fost între 16 octombrie ora 00.00 – 25 octombrie ora 23.59. Îmi pare rău că nu ai prins și cadoul. Mai există totuși un beneficiu pentru aceste modele. Xiaomi derulează o campanie de înlocuire gratuită a ecranului în caz de accident, dacă telefonul a fost achiziționat în perioada 22 Octombrie 2020 – 21 Ianuarie 2021. Sper totuși să nu fie cazul.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember
Bogdane, depinde de conditiile in care vrei sa cumperi telefonul. Un lucru e clar si nu e poveste: cu abonament pe 12/24 de luni nu poti face decat o singura data achizitia respectiva. Dar la liber.... fara numar. Revino cu detalii sau analizeaza cazurile.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

Idrone
Explorator
Salutare și eu am urmărit telefonul și voiam sa îl achiziționez însă știu ca livrarea a început cu data de 26.10, in consecință cred ca sunt eligibile precomenzile pana la data lăsării produsului.

Bogdan_8
Junior entuziast
Mda, mie nu mi-a zis nimeni că până pe 26 este promoție și am făcut comandă pe 27

DanielaH
Moderator
Bogdan, perioada pentru precomenzi a fost între 16 octombrie ora 00.00 – 25 octombrie ora 23.59. Îmi pare rău că nu ai prins și cadoul. Mai există totuși un beneficiu pentru aceste modele. Xiaomi derulează o campanie de înlocuire gratuită a ecranului în caz de accident, dacă telefonul a fost achiziționat în perioada 22 Octombrie 2020 – 21 Ianuarie 2021. Sper totuși să nu fie cazul.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.