anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Precomanda iPhone 16 Pro Max

RaulC
Junior

Salut! 

Am facut precomanda la iPhone 16 Pro Max si sunt curios, din data de 20 cat timp dureaza sa ajunga telefonul?

Multumesc! 

1 Soluţie acceptată‚

https://www.tuaw.com/2024/09/15/iphone-16-pro-max-preorders-face-immediate-shipping-delays/

https://discussions.apple.com/thread/255755620?sortBy=rank

https://www.tomsguide.com/phones/iphones/iphone-16-pro-delays

3 surse care spun ca vor fi intarziere (asa cum zice si @OrangeAssistant ) din cauza stocurilor producatorului.

Ca regula generala:

• avem o perioada de precomanda (cand, atat operatorii, cat si magazinele) cer comenzi de la clienti. Producatorul (Apple) are o situatie a stocului existent inainte de lansare si face livrari (sub comenzi) pentru disponibilitate imediata.
  • perioada ulterioara precomenzilor, cand, teoretic, se livreaza "surplusul" de stoc fata de precomenzi

Pe parcusul anului (de dupa lansare) se livreaza "constant" catre toti (magazine si operatori) pentru acoperirea precomenzilor si comenzilor.

Totusi, daca vrei un model anume (nu stiu, Pro Max 1TB roz bonbon) care nu are cautare mare (sau mult prea mare fata de estimari), se va face o "lista de asteptare". Aici, in functie de ce parte a baricadei se afla produsul (prea putin cautat sau mult prea cautat), asteptarea s-ar putea dureze mai mult sau mai putin.

Vizualizare soluţie în postul original

149 Răspunsuri 149

A ajuns telefonul? Daca ai Desert Titanium pana in decembrie este posibil sa se regleze comenzile cu productia. Eu sunt abonat ca si tine! 

Salut ! 
Am facut precomandă pe data de 17.09, stiti cumva in câte zile/săptămâni v-a ajunge telefonul la Orange ca sa îl pot ridica? Am lăsat și avans 50lei. Mulțumesc ‘ 

In uk termenul e de 2-4 săptămâni în momentul de față. În România posibil la fel

Eu am făcut precomanda la 16 Pro Max, 256Gb, Desert titaniu, in magazin fizic, pe data de 13.09. Din păcate pana în ziua de azi nu am primit nici măcar un termen aproximativ de livrare. Singura informație pe care am primit-o a fost pe 23.09, ca abia s-e face comanda de ele. Nu este ok, din câte observ cei de la Vodafone oferă termen de livrare la precomanda 30.09

Dacă mai aveți informații lăsați-le aici va rog.

Când am dat eu comanda (17.09) mi-au spus cei de la Orange Shop ca maxim 2 săptămâni. Asta ar însemna ca pe data de 04.10 sa fie livrat telefonul. 
Asa sper.. fiind un 16 Pro Max White posibil sa ajungă și mai greu.. 

Mi-e mi-au spus ca pe 20 o sa ajungă. Suntem pe 26.09 și nu numai ca nu a ajuns dar nici măcar nu am un termen. 

Salut! La mine (iPhone 16 Pro Max 1TB White Titanium)  preorder a fost făcut pe 14.09 și mi-a ajuns pe 20.09 la 4 după-masa 

Comanda din magazin sau online? Eu am comandat 256gb Desert titanium

Din online este făcută comanda 

Mi e mi s a zis la orange ul unde am facut eu comanda ca negrul ajunge cel mai repede .

E ceva în neregula, e clar ca, comenzile nu sunt onorate în ordinea sosiri lor. Sa te bucuri de el. 

Cea mai cautata culoare.  Cred ca astepti ceva, dar nu mult de tot.  

Da, sa speram, au trecut deja doua săptămâni de la precomanda. 

Dacă ajunge, anunta-ne și pe noi te rog, chiar sunt curios. Mi-e nu mi-au oferit un termen momentan

Și? Ai comandat negru? A sosit? Ti-au dat vr-un termen ceva?