la 17-09-2024 03:52 AM
Salut!
Am facut precomanda la iPhone 16 Pro Max si sunt curios, din data de 20 cat timp dureaza sa ajunga telefonul?
Multumesc!
la 17-09-2024 04:18 PM
https://www.tuaw.com/2024/09/15/iphone-16-pro-max-preorders-face-immediate-shipping-delays/
https://discussions.apple.com/thread/255755620?sortBy=rank
https://www.tomsguide.com/phones/iphones/iphone-16-pro-delays
3 surse care spun ca vor fi intarziere (asa cum zice si @OrangeAssistant ) din cauza stocurilor producatorului.
Ca regula generala:
Pe parcusul anului (de dupa lansare) se livreaza "constant" catre toti (magazine si operatori) pentru acoperirea precomenzilor si comenzilor.
Totusi, daca vrei un model anume (nu stiu, Pro Max 1TB roz bonbon) care nu are cautare mare (sau mult prea mare fata de estimari), se va face o "lista de asteptare". Aici, in functie de ce parte a baricadei se afla produsul (prea putin cautat sau mult prea cautat), asteptarea s-ar putea dureze mai mult sau mai putin.
la 27-09-2024 10:59 AM
Am comandat negru , dar nu mi au dat un timp, au zis ca nici ei nu stiu .Prima data când am întrebat mi au zis ca undeva la 2 luni și apoi când am mers sa l comand mi au zis ca nu stiui exact ca este cererea foarte mare la pro și pro MAX
la 27-09-2024 08:23 PM
Da, și eu am fost astăzi intr-un orange shop și am mai întrebat și mi-a zis cel puțin o luna de la precomanda. Deci mai avem de așteptat. Ma oftic pentru ca am plasat precomanda în prima zi când s-a lansat. Pe 13.09. Cu speranța că va ajunge luna asta. Dar asta este. Nu înțeleg de ce, cele plasate pe Magazinul online, s-au livrat chiar dacă au fost comandate mai târziu. Avem exemplu mai sus.
27-09-2024 08:26 PM - editat 27-09-2024 09:05 PM
In mod normal stocul din magazine nu este acelasi cu cel online. In mod normal se aloca stocuri diferite. Magazinele se uita la stocurile lor si onlineul la stocurile lui. Cel putin asa este normal. Dupa luna decembrie se aseaza totul. Acum desert titanium si mai ales 256 si 512 sunt cele mai cerute global. Culoare noua si la inceput testata sa vada producatorul cum este primita. Este rara. Anul trecut natural titanium era cea mai ceruta si din decembrie o vedeai in stoc fara probleme peste tot. Fii sigura ca producatorul nu a produs culoarea desert titanium la discretie. Nu stia cum va fi primita. Cum natural titanium a fost primita ine anul trecut a ramas in productie si anul asta. Albastrul a iesti ca vanzarile lui au fost sub asteptari. Momentul asta acum de septembrie si putin din octombrie este cam prost pentru Desert Titanium. Se asteapta la el. La mine a fost negru si se stie ca este o culoare des intalnita, testata.
Si sa mai adaug mudelul alb de 1Tb alb a ramas in comanda pana a doua zi. Celelalte erau in stoc epuizat. Online Orange sisteaza precomenzile cand tli se termina numarul de modele precomandate de el estimativ. In magazine nu cred ca va trimit agentii la plimbare cand se termina cifra prealocata lor estimativ. Eu cred ca iau precomenzi si acum. Poate gresesc. Ai platit avansul la telefon. Astia din online platesc si se trimite contrat de servicii si contract de plata in rate. De exemplu nu stiu nimic din experienta unuia care a facut comanda la agenti cum se procedeaza cu avansul, etc. Online platesti avansul cel putin la momentul comenzii.
la 27-09-2024 08:32 PM
16 pro max, 256gb, Desert titanium, o sa îl iau cu adăugare număr noi și, da plata în rate pe factura. Dar este făcută precomanda, momentan nu s-a semnat contractul. Bănuiesc ca semnez când ajunge. Și nu mi-se pare normal sa influențeze asta. Ar trebui onorate comenzile în ordinea sosirii nu în funcție de modalitatea de plata.
27-09-2024 09:22 PM - editat 27-09-2024 09:24 PM
In online ca sa dai drumul la comanda trebuie sa platesti avansul si ai contractul pe email imediat ce plata este acceptata. Cel care plateste avansul accepta oferta. Orange stie pe ce se bazeaza si abonatul obtine oferta. La Orange este normal sa primeze prelungirile de contracte. Cam toti au fost cu prelungire de contracte. Le este usor sa estimeze cine prelugeste. Nu cunosc procedura la magazin sau adaugarea de noi abonamente de telefonie pe langa abonamentul si numarul pe care il detii deja.
la 27-09-2024 10:11 PM
E ceva ciudat oricum, ca-sa îmi pot face contract pentru telefon practic prelungesc abonamentul actual sau cel puțin îl măresc și adaug și un alt număr. Oricum nu mi-se pare normal sa le prioritizeze în alta ordine în afara de ordinea comenzilor. Părerea mea, nu neapărat pentru ca sunt în situația asta. Oricum sper sa ajungă cât mai repede. 😁
la 27-09-2024 10:27 PM
La tine culoarea este problematica acum in momentul asta. S-au facut comenzi multe peste tot cu Desert Titanium. Nu are producatorul pe stoc adica deviceuri deja produse si ambalate in culoarea asta cate comenzi are de onorat. Sunt abonati cu un singur numar si le expira contractul. Orange are tot interesul sa-i tina. Prelungirea va fi prioritara la orice provider de telefonie intreg la cap. Mai sunt si portarile sau clientii noi. Dar aici nu au ce sa estimeze. Apoi alte situatii. Aici incluzi si noile contracte pentru noi numere. Ai avea sansa dar culoarea chiar este problematoca la novel global acum. Oricum o sa-l primesti daca ti-au luat comanda si ai deja dovada comenzii intr-o forma sau alta.
la 28-09-2024 10:07 AM
Da, precomanda a fost data pe 13.09 undeva pe seara pe la 17:00 - 18:00. Am văzut cu ochii mei când s-a înregistrat, nu cred ca sunt probleme din punctul asta de vedere. Legat de culoare, da, asta am observat și eu, este cea mai căutată culoare.
la 29-09-2024 01:44 PM
Am precomandat si eu in data 13 la ora 15.25 , iph 16 pro max black 256 si nici o veste nimic de atunci am si platit cei 50 lei avans , si dimineata la 9.30 am mai comandat un apple watch ultra 2 black nimic nici despre acesta , ambele comenzi au fost facute in orange store
la 30-09-2024 07:56 AM
Deci e clar, tot ce a fost comandat în magazin fizic, indiferent de culoare, încă nu a fost livrat. Urat de tot, vad persoane care au făcut precomanda pe online pe data de 14, 15, 16, 17 și au ajuns pe 20-24.
30-09-2024 06:26 PM - editat 30-09-2024 06:29 PM
Nu stiu ce sa zic, am prelungit fair cu avans fair si considerabil online. Dar daca cineva ma punea sa achit 50 lei avans la iPhone pro max sigur intram la idei. Asta nu este avans, este ca o arvuna, taxa altceva. 50 lei avans? Acum nu sunt eu in masura sa zic ceva, dar mai mult ca sigur ca urmatoarele livrari se vor face si pentru magazinul fizic. Nu mai intrati in panica. Se livreaza, dar trebuie rabdare.
la 30-09-2024 08:00 AM
Oare este cineva aici care a făcut precomanda în magazin fizic și i-a ajuns telefonul?
la 30-09-2024 03:08 PM
cred ca pe noi ce am comandat in magzinul fizic ne iau de fraieri , nimic nici o veste pana la ora asta , probabil va ajunge de craciun
la 30-09-2024 05:24 PM
Până de Crăciun strângem banii și îl cumpărăm cash😂😂😂
01-10-2024 08:07 AM - editat 01-10-2024 08:08 AM
Fără sa jignesc pe nimeni, dar e n3simtire, o mai zic o data, nu mi-se pare normal ca celor din online sa le ajungă și noua nu, mai este puțin și se fac 3 săptămâni de la precomanda.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor