anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Precomanda iPhone 16 Pro Max

RaulC
Junior

Salut! 

Am facut precomanda la iPhone 16 Pro Max si sunt curios, din data de 20 cat timp dureaza sa ajunga telefonul?

Multumesc! 

1 Soluţie acceptată‚

https://www.tuaw.com/2024/09/15/iphone-16-pro-max-preorders-face-immediate-shipping-delays/

https://discussions.apple.com/thread/255755620?sortBy=rank

https://www.tomsguide.com/phones/iphones/iphone-16-pro-delays

3 surse care spun ca vor fi intarziere (asa cum zice si @OrangeAssistant ) din cauza stocurilor producatorului.

Ca regula generala:

• avem o perioada de precomanda (cand, atat operatorii, cat si magazinele) cer comenzi de la clienti. Producatorul (Apple) are o situatie a stocului existent inainte de lansare si face livrari (sub comenzi) pentru disponibilitate imediata.
  • perioada ulterioara precomenzilor, cand, teoretic, se livreaza "surplusul" de stoc fata de precomenzi

Pe parcusul anului (de dupa lansare) se livreaza "constant" catre toti (magazine si operatori) pentru acoperirea precomenzilor si comenzilor.

Totusi, daca vrei un model anume (nu stiu, Pro Max 1TB roz bonbon) care nu are cautare mare (sau mult prea mare fata de estimari), se va face o "lista de asteptare". Aici, in functie de ce parte a baricadei se afla produsul (prea putin cautat sau mult prea cautat), asteptarea s-ar putea dureze mai mult sau mai putin.

Vizualizare soluţie în postul original

153 Răspunsuri 153

Nu am primit termen de livrare

Acesta este mail ul pe care l-am primit(am blurat adresa și nr de telef 4 safety reasons)

Ar trebui sa fie si mai jos termenul de livrare, daca nu exista probabil ca asa au primit si altii sau toti. 

Salut,vreau sa stiu daca platesc totalul de plata de mai jos la livrare sau pe parcursul abonamentului 

DanielaH_0-1736320329176.png

Salutare! 

Prima rugăminte: blureaza datele personale (locul este public și nu sunt necesare aici). Poți edita postarea doar cu zona de cifre (sume).

Ca să raspund: înțeleg ca ar trebui sa plătești cei 600E la momentul comenzii. Dacă era în rate, ar fi trebuit sa vezi o linie cu cât este rata lunară.

PS: chiar dacă ar fi de plată la livrare, ai avea nevoie de card la curier (nu știu dacă s-a ridicat pragul de 5000 lei per chitanță la încasare). 

Cum fac sa anulez abonamentul?multumesc

Recomand să iei legătura cu un consultant la 300 sau 0374300300. Vor explica mai bine procedura sau te vor lamuri mai bine cu valoarea și modul de plată al telefonului. 

Salut, RaulC,
Termenul de livrare al comenzilor este de 1-3 zile lucratoare. Acesta se poate depasi in functie de stocul disponibil sau timplul de asteptare de la producator.
Multumim

Muchalucha
Cunoscător

Cei care au facut comanda sa inceapa de maine 20.09.2024 sa se uite in comanda daca apare AWB si apoi sa ne spuna daca au sosit si este totul in regula. Nu de alta, dar vreau sa vad si oameni fericiti si incantati de noua jucarie! 

Mie mi-a aparut AWB-ul pentru comanda facuta in 13, cred ca se livreaza maine

Asta este un motiv sa incepi sa crezi ca poti sa fii fericit. 😉 Sa ne zici cand vine ca totul este in regula. Altfel se vede asa si asteptarea acolo unde este va fi mai usoara ca vine! 

Salut! 
De dimineata am primit un mesaj de la Cargus ca astazi se v-a livra ceva, dar la contains aparea un plic si eram putin confused. Dupa un quick chat cu un agent de la Orange, am aflat ca telefonul ajunge astazi. Imma keep y'all posted. 

Ma bucur, sa ne zici ca totul este in regula si ca este bine!

La ce oră a fost plasată comanda? Eu am confirmarea la 15:07, in mail zice maximum 25 septembrie dar încă nu am awb

Din discutiile de pe site am inteles ca depinde de model, culoare si cate precomenzi s-au dat la modelul si culoarea respectiva. 

La comanda apare AWB si mai poti sa descarci aplicatia Cargus unde iti apare cand ai livrare. 

In mod normal datele de livrare trebuie sa se respecte, dar uneori intarzie din cauza numarului mic de modele livrate de importator. Oricum data de 25 septembrie nu a trecut.

Sa ne tii la curent ca sigur vine daca comanda a fost ok.