anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Poze format „heic" Galaxy A34 5g

ramscher1
Junior entuziast

Bună seara! 

Cum este posibil ca, folosind același telefon, Galaxy A34 5g, să efectuez, în același timp, poze în formate „jpeg" și „heic", adică unele așa, altele altfel? Nu mă deranjează, le pot vedea și pe telefon, și pe PC, doar că pe cele „heic" nu le pot percepe unii colaboratori/prieteni. Cum ași putea să setez camera să salveze pozele doar „jpeg"?. Am „descoperit" o metodă să le transform din „heic" în „jpeg", dar asta e o „scărpinare pe după cap": mi le trimit chiar mie pe Whatsapp, apoi le salvez, și se salvează în „jpeg".

Cu bine!

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Cunoscător

Pentru rezolvarea problemei, având în vedere că spui că ai umblat in meniul pentru dezvoltători poti încerca următoarea varianta.

Accesează setări - opțiuni dezvoltător - don't keep activities/nu pastra activitățile (debifeaza)

Vei găsi așa în limba engleza

1000000782.jpg

 Vei găsi așa în limba Romana

1000000784.jpg

 Sper sa te ajute!

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

MihaiC99
Cunoscător

Pentru rezolvarea problemei, având în vedere că spui că ai umblat in meniul pentru dezvoltători poti încerca următoarea varianta.

Accesează setări - opțiuni dezvoltător - don't keep activities/nu pastra activitățile (debifeaza)

Vei găsi așa în limba engleza

1000000782.jpg

 Vei găsi așa în limba Romana

1000000784.jpg

 Sper sa te ajute!

Salut,

A funcționat metoda prezentată mai sus (ai dezactivat bifa)?

Ai acum acces la setări?

Da, am rezolvat de atunci. Am scris despre asta. Mulțumesc foarte mult! Apreciez, în mod deosebit, pregătirea dvs în domeniu! Vă felicit! 

Sănătate!

DanielaH
Moderator

@ramscher1, ne bucurăm că ai rezolvat și îți mulțumim că ai revenit cu feedback.

Te rugăm să marchezi ca soluție răspunsul care te-a ajutat cel mai mult pentru a fi util și altor membri.