anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pareri telefon Motorola Edge 40 Neo 5G

Nico73
Junior entuziast

Buna as dori sa îmi cumpăr un telefon din magazinul Orange on-line e vorba de un Motorola edge neo 40 5 g daca puteți să mă ajutați să îmi spuneți cat este de bun ca telefon și rezistent ,eu vreau să îl cumpăr din magazinul Orange on-line și dacă puteți să îmi spuneți cum pot obține și o reducere mai mare la telefon 

1 Soluţie acceptată‚

Anonim
Neaplicabil

Am acest telefon din decembrie 2023 și sunt foarte mulțumit de el, funcționează impecabil, se încarcă foarte repede și primești încărcător și husa pt el.

Pana acuma nota 10 pt acest telefon

Vizualizare soluţie în postul original

39 Răspunsuri 39

FLo1
#StarMember

@Nico73: Bun venit în Comunitate. Fiecare telefon este ok și toate au funcții similare. Diferențele sunt mai mult de brand, model, design, gusturi... unde depinde de fiecare.

Reducere mai mare? Puncte TY (dacă ai deja un abonament) sau un voucher de10€ de la Pinata Party ar putea să te mai ajute.

Succes.

Anonim
Neaplicabil

Alegerea telefonului tine de buget și de gusturile fiecăruia (design, soft etc)

In funcție de vechimea abonamentului și punctele TY acumulate vei obține o anumită reducere.

Daca ai nevoie de un cod reducere pinata voucher 10 euro te ajutam cu plăcere.

https://m.gsmarena.com/motorola_edge_40_neo-12467.php 

Pololică
#StarMember

Salutare!

Nu mai folosesc Motorola de pe vremea lui C115 (nu că nu ar fi bune, ci pentru că telefoanele primite gratis au fost altele), dar, din ce văd pe net, văd că nu ar fi probleme cu el (nu este telefon de nota 10 din 10, dar poate ar fi bine sa ne spui ce anume ți interesează la el: parte foto, anduranță, etc).

Mai ai și alt telefon în vizor? 

Nico73
Junior entuziast

Îmi place telefonul că are ecranul curbat și nu am avut niciodată un Motorola as fi curioasa .Mă uitam și din gama Samsung dar nu mă pot decide care acest telefon ma atras

Anonim
Neaplicabil

Am acest telefon din decembrie 2023 și sunt foarte mulțumit de el, funcționează impecabil, se încarcă foarte repede și primești încărcător și husa pt el.

Pana acuma nota 10 pt acest telefon

arsradu
#StarMember

O singura chestie: ca sa poti trece la o versiune mai noua de soft, fata de cea cu care vine telefonul, va trebui sa-ti faci un update manual fosind Rescue and Smart Assistant de pe site-ul Motorola. Se poate face si fara pierderea datelor de pe el (ai un pas in procesul de update in care ai de ales daca vrei sa stearga datele sau nu), cu toate astea, iti recomand sa ai si un backup facut oricum. Saau, inainte sa te apuci de setat telefonul, fa-i intai acel upgrade manual cu cablu de date si softul RSA (functia Rescue). 
Dupa aceea poti sa-l configurezi si vei primi si update-urile urmatoare fara probleme. 
Se pare ca e o problema cu softul initial cu care vine telefonul (nu gaseste update-uri cu toate ca ele exista). 
In rest, da, e un telefon ok. 🙂

Client Orange

Nico73
Junior entuziast

Îmi puteți oferi mai multe detalii cum pot face ale update pentru nu am făcut niciodată nu știu dacă o să mă descurc 

In mod normal, si in special daca nu ai mai facut niciodata chestia asta, as recomanda sa rogi pe cineva care se pricepe, pentru ca exista posibilitatea (mica, dar exista) sa-ti strici telefonul. Defectiunea in cazul asta se numeste "brick" (caramida). In sensul ca telefonul tau nu mai porneste (fie partial, fie deloc). Si e impartit in doua: soft brick si hard brick.

"Soft brick" este atunci cand telefonul porneste dar nu incarca sistemul de operare, "hard brick" este atunci cand nu mai porneste deloc. In general, ceea ce se poate intampla la o procedura de genul asta, in caz ca ceva nu merge cum trebuie, este prima varianta (soft brick). Si se iese de obicei destul de usor din "bucluc" rescriind softul (reinitiind procedura).

De-asta nu am intrat nici foarte mult in detalii. Pentru cineva care se pricepe, ceea ce am scris mai sus, e mai mult decat suficient.

Deci, recomandarea mea in cazul asta, ar fi sa mergi cu telefonul intr-un service pentru update. Sau sa rogi pe cineva care se pricepe cat de cat, sau care a mai facut asta la telefoanele Motorola, sa te ajute.

O sa incerc (INCERC), sa fac si un tutorial pentru treaba asta, in limita timpului disponibil. Dar nu promit nimic. De asemenea, nu sunt raspunzator pentru defectiunile provocate.

Foarte greu nu e, dar daca nu stii ce este acela developer mode (si cum se activeaza), fastboot mode, USB debugging (si cum se activeaza)...poate ar fi mai indicat sa lasi pe cineva care stie. Nu de alta, dar, cu toate ca riscul de brick este relativ redus, el exista, si e cat se poate de real.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Eu nu înțeleg de ce as achiziționa un telefon căruia trebuie sa ii fac un update manual.

In afara de soft brick mai risca si pierderea garanției.

Și eu schimb rom-ul la Xiaomi însă o fac pentru că vreau eu, sa am niste beneficii aferente altor zone ( Taiwan).

Nico73
Junior entuziast

Și atunci ce îmi recomandați sa fac,ce telefon îmi recomandați că totuși nu înțeleg de ce trebuie sa i fac eu updatele niciodată nu m-am confruntat cu o astfel de problema 

Anonim
Neaplicabil

Nu trebuie să îi faci nimic.

Update-urile se vor face automat.

Însă vin oarecum cu o întârziere mai mare daca au soft custom.

Nico73
Junior entuziast

Mulțumesc mult eram chiar gândită acum vroiam sa renunț el 

Modelul din subiect NU are soft custom. 🙂 Aparent nu toate modelele comercializate de Orange au soft customizat. Motorola se pare ca nu are. Sau cel putin modelul asta nu are.

Si update-urile nu vin automat in cazul asta. Tocmai asta e problema. Ramane la versiunea cu care a fost lansat. Ceea ce inseamna ca nu vei avea update-uri de sistem, sau de securitate.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Daca ce spui e adevărat aceste telefoane nu au ce căuta pe piata.

Ești sigur că este valabil pentru toate telefoanele.