anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

iPhone 15 la Buy back

J0nna5s
Explorator

Cine știe să calculeze exact prețul iPhone 15 128 la Buy back special 5G ?!

In Orange shop m-au zăpăcit!

1 Soluţie acceptată‚

Salut,

Revin cu detaliile ofertei de la TV: reducerea de 500 Euro este valabilă până pe 29 ianuarie 2024 pentru achiziția unui iPhone 15 la reînnoirea unui abonament aflat în afara perioadei minime contractuale sau activarea unui nou abonament Smart Plus 25 pe 2 ani. Reducerea de 500 euro este calculată din prețul standard al iPhone 15 5G 128GB și include un discount suplimentar prin Buy-Back Special 5G acordat în cazul aducerii la schimb a unui iPhone 11 128GB functional.

Prețul final al telefonului împreună cu abonamentul Smart Plus 25 pe 2 ani și Buy-Back Special 5G este 441 Euro, după aplicarea unui discount de 291 Euro (171 Euro valoarea iPhone 11 128 GB + 120 Euro bonusul de Buy-Back) la pretul de 732 Euro pentru abonamentul Smart Plus 25. Fata de pretul standard al telefonului de 949 Euro, reducerea totala este de 508 Euro, comunicată rotunjit la 500 Euro.

Vizualizare soluţie în postul original

51 Răspunsuri 51

arsradu
#StarMember

Salut,

Daca ai:

• un iPhone 11 de 128GB
  • un abonament aflat in afara perioadei minime contractuale, sau vrei sa achizitionezi un abonament nou Smart Plus 25

Poti lua un iPhone 15 128GB cu reducere 500 Euro prin aceasta oferta.

Deci, la un abonament Smart Plus 25 pe 2 ani, cu un iPhone 11 128GB la schimb, scazand 500 Euro (aprox 2500 RON) din pretul standard al unui iPhone 15 128GB (4810 RON) vei avea de achitat aproximativ 2310 RON.

Daca am gresit pe undeva te rog sa-mi spui. Daca nu, cam asta ar fi pretul de achitat.

Sper sa te ajute. 🙂

Client Orange

Corect pana aici,asta e voucherul,apoi iPhone 11 evaluat la 120€ și sim prepay cu vechime m mare de 1 an cu care fac abonament valorează 50 euro( spuse din magazin)se adună la cei 500€?! Asta nu știu să explice nimeni din angajații Orange sau zic ca nu au oferta!

Eu nu vad nicaieri in poza respectiva cum ca acel iPhone 11 ar fi evaluat la 120E. Nu scrie nicaieri asta. Cu toate astea, ma astept sa fie evaluat foarte, foarte jos. Pentru ca asta e interesul firmei. Dar vreau sa spun ca nu scrie nicaieri "max 120 Euro evaluare la iPhone 11 128GB".

In schimb, scrie foarte clar:
"Reducerea de 500 euro este calculata din pretul standard al iPhone 15 5G 128GB si include o reducere suplimentara prin Buy-Back Special 5G."

Singura chestie care nu e mentionata aici este evaluarea acelui iPhone 11. Adica....ma indoiesc ca daca vii cu el crapat, zgariat si fara baterie, iti mai da cineva pretul maxim pe el.

De asemenea, nu specifica nimic de prepay sau vechime cu valoare 50 de euro...? De unde e asta? As vrea sa vad si eu de unde citesc "oferta" asta, pentru ca nimic din toate astea nu e mentionat in reclama prezentata clientului.

Si asta e o problema foarte mare. Nu e mentionata existenta unor conditii suplimentare. Nu avem link catre o oferta detaliata sau termeni si conditii. Nimic de genul asta. Asa ca nici nu e de mirare ca apare confuzia in momentul in care socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din magazin.

Reclama, apropos, exista in continuare aici (pentru cei care zic ca nu exista reclama):

Am facut si un screenshot ofertei respective, si scrie foarte clar ca e valabila pana pe 29 Ianuarie 2024.

Dar, ca sa-ti raspund la intrebare, din ceea ce inteleg eu, reducerea de Buy-Back este inclusa in acei 500 de Euro. Deci nu se adauga.

arsradu_0-1703587796544.png

Ca idee, eu nu recomand nimanui buy-back-urile. In general, nu doar la Orange. Pentru ca tind sa ofere un pret extrem de mic, si e posibil sa primesti o oferta mai buna pe olx. Binenteles, nu vei mai beneficia de acea reducere (daca exista). Dar in ceea ce priveste valoarea telefonului...ai oferte mult mai bune pe OLX. Poti arunca o privire aici.

Client Orange

Corect Radu. Ce nu se dorește a se înțelege este că NU există voucher de 500€ la care se adaugă diverse reduceri, ci sunt diverse reduceri care cumulate ar fi maxim 500€. Dar fiecare cum consideră.

Da, cam asa inteleg si eu. Un fel de "maxim 500 de euro" voucher. Cu toate ca in oferta nu scrie nici "pana la 500 Euro", nici "maxim 500 Euro" reducere... Si asta presupunand ca sunt toate conditiile indeplinite. :)) Dar e clar ca o variabila foarte importanta este acel iPhone 11 128GB.

Problema, din punctul meu de vedere, e tocmai aceea ca nu sunt mentionate nicaieri acele conditii. :))) Adica, cred ca e clar pentru toata lumea ca un telefon spart si nefunctional nu va fi evaluat niciodata la fel ca unul perfect estetic si functional. Si chiar si perfect daca ar fi, tot se va oferi foarte putin pe el fata de cat ai putea obtine pe site-urile de profil (olx, okazii, flip etc). Pentru ca, dupa cum ziceam, interesul firmei e sa-l cumpere cat mai ieftin de la tine si sa-l vanda mai departe cat mai scump (probabil firmelor de reciclari, ca nu stiu cine mai cumpara iPhone 11 reconditionat de la Orange). Dar asta deja e partea a doua.

Ideea e ca da, oferta de buy-back, oricat de speciala ar fi ea, este inclusa in acei 500 de euro, nu se audaga la ei.

Daca ma intrebi pe mine, un iPhone 15 (chiar si basic) la 2300 de lei...nu suna rau deloc. Dar din nou, conditia este sa beneficiezi de toate reducerile la maxim.

Client Orange

Tu te apropii de adevăr și nu dai cu presupusul ,ești pe aceeași undă cu mine,mulțumesc!

Cei care dau cu presupusul rog să se abțină!

Evaluarea iPhone 11 256 (ce-are nu e spart cum zici tu) la 120€ în magazin și valoarea sim prepay la 50€,am făcut-o pe “viu”,o au ei în tabele,problema este că nu știu cum să procedeze cu ce e in reclama și spun ca nu au oferta.

Eu credeam ca a mai făcut cineva abonament și ne poate explica,pentru ca eu sunt bulversat!

Iar la 300 mi-a spus după “documentare” ca primesc doar 120 pe iPhone 11 și oferta nu mai există - n-avea chef de mine.

Am realizat ca nu e comunicare și informare corectă cu clienții!

M

Bun.

Hai sa vedem:

iPhone 11 256GB....daca asta ai la schimb, din cate inteleg eu din acea reclama, nu este eligibil. Doar modelul de 128GB.

Din ceea ce spui tu, inteleg ca oferta din magazin....nu e disponibila niciunde altundeva decat in magazin, iar clientul nu are acces la ea. Nu stiu in ce tabele s-au uitat, eu nu am acces la acele tabele, iar acele tabele nu apar in reclama! :)) 

Deci, ar fi cateva chestii de clarificat:

1. modelul de 256GB este sau nu eligibil? Pentru ca daca nu...oferta pica din start, cu toate reducerile si toate tabelele.
  2. daca este eligibil, as fi curios in ce conditii beneficiezi de 500 de euro (chiar si cu totul inclus) reducere? Pentru ca, daca la un telefon ok, pastrat in conditii optime, ti se ofera 120 Euro, ma gandesc ca numai nou sa fie, in cutie, sa-ti dea cineva 500 de euro pe el. Caz in care nu poti sa-l numesti "vechiul tau iPhone 11 128GB" daca nici nu l-ai scos din cutie. Este NOUL tau iPhone 11. Nu? :))

Din pacate, daca oferta e exclusiva in magazine.....tot acolo trebuie sa existe si solutia. Dar daca mai astepti un pic, poate e cineva din partea Orange care ne poate dumiri. Timp ar mai fi.

Client Orange

Pot pentru ca să spun doar ca sunt multe necunoscute care derivă din reclama si nu cred ca le rezolva nimeni!

Multumesc tuturor!

Eu zic sa nu-ti pierzi speranta…inca. 🙂 Cred ca se va clarifica pana la urma. Doar un pic de rabdare. 🙂

Client Orange

Ca să vezi ca virgula consideri greșit !

Asta e de la Django

Buna seara. Din nefericire, noi nu avem acces la formula de calcul pentru serviciul de Buy Back. Ce iti putem comunica este ca se poate oferi 120 euro discount suplimentar pentru orice client care aduce la buy-back un telefon functional Apple Iphone, de minim 48 euro si cumpara unul din noile modele Apple Iphone 15 si 15 Plus, se poate oferi pentru orce client (persoana fizica sau persoana juridica) care tranzactioneaza unul din modelele eligibile si achizitioneaza un model din gama Apple iPhone 15 si 15 Plus impreuna cu un abonament pentru 24 luni (sau prelungire). Mai multe informatii privind calculul si ofertele oferite le pot comunica doar colegii din magazinele Orange care au acces la aceste informatii.

J0nna5s: Permite-mi dreptul să refuz a crede că formularea de mai sus aparține Orange, cu atât mai mult a chat-bot-ului Djingo. Motive: Nu cunoaște limba română. În cel mai rău caz dacă ai discutat cu un consultant pe chat atunci nu ai copiat textul integral, alegând paragrafe considerate favorabile pentru tine. Succes.

Nu credeam că "," este tot una cu ".", iar o nouă idee poate fi expimată începând și cu litere mici (nu cu majuscula), fără utilizarea verbului. Mulțumesc. 

Ca idee, oricare ar fi reclama, indiferent de produs și vânzător, reclama îți va prezenta maximum de beneficii pe care le-ai putea obține în condiții ideale. Exclus beneficii suplimentare pe lângă cele menționate. Poți analiza orice reclamă cu beneficii procentuale sau valori monetare fixe: scenariul este același.

Aveam nevoie de sfaturi nu de punere la punct,crezând ca unii au mai trecut prin așa ceva. 
Etalarea cunoștințelor inutile în această postare nu mă ajută cu nimic,îmi pare rău!

Fost Membru
Neaplicabil

Incearca si pe flip.ro vezi ce oferta au.