la 17-09-2024 07:46 AM
Conform site-ului Apple RCS Messages nu sunt încă disponibile la Orange România însă alte țări din UE au opțiunea aceasta.
Se poate anunța aici dacă și Orange lucrează să lanseze această opțiune?
Va funcționa și pe Orange și pe Yoxo din același moment?
la 24-09-2024 03:03 PM
Salut, Si1viu,
La Orange, ne straduim constant sa oferim clientilor acces la cele mai noi tehnologii si functionalitati. Totusi, uneori, noile tehnologii necesita dezvoltari complexe, acordul mai multor parteneri sau pot intampina restrictii tehnice sau geografice. Suntem atenti la toate solicitarile primite de la clienti si te asiguram ca orice nou serviciu va fi comunicat imediat ce devine disponibil.
Multumim!
la 24-09-2024 05:21 PM
Orange Spania ofera RCS si puteti sa implementati de acolo. Sunt UE si au gasit solutia,deci, restrictiile geografice nu sunt un impediment! Este adevarat ca din cate imi amintesc Spania are 5G de super viteze, la noi Orange implementeaza managemtul distribuirii semnalului 5G care este un semnal mai prost. Ar putea sa fie aici restrictia tehnica.
Dar totusi un efort trebuie facut si cat mai repede.
la 24-09-2024 08:09 PM
Fara suparare, dar asta a fost ca: “Uite, nimic! Apuca-l bine, sa nu-l scapi!”. 😂
la 03-10-2024 03:30 PM
Avand in vedere ca ati lansat si esim transfer pe IOS am incredere ca veti imprementa si RCS destul de rapid.
la 24-09-2024 10:11 PM
Problema este ca Orange are doua tehnologii pentru 5G pe care le distribuie in Europa. Una 5G SA pe care o lauda toti si o splica in Spania, Luxemburg, Polonia, etc. Cica asta este adevaratul 5G oferit de Ericson. A doua oferita de Nokia ar fi un management al distribuirii semnalului in functie de foarte multi factori din cate am inteles este un pseudo 5G pentru ca mereu esti sub 5G SA ca viteza, stabilitate etc.
Este normal ca Spania are o tehnologie performanta si poate implementa usor chiar si RCS. De aceea cred ca domnul expert a vorbit de impedimente regionale si tehnice.
Citind linkul atasat tind sa-i dau dreptate. https://www.lightreading.com/5g/orange-dips-its-toes-into-5g-sa
la 03-10-2024 03:26 PM
Pentru RCS nici nu ai nevoie de 5g, merge pe date oricare ar fi ele, LTE, 3g, 5g, WIFI. Asa ca nu mai dati cu parerea ca sa incurcati lumea. PS in Romania Orange are momentan retea 5g NSA (nonstandalone) facuta cu echipamente Ericsson in mare parte.
04-10-2024 07:17 PM - editat 04-10-2024 07:19 PM
Am postat link unde presa scrie ce are fiecare. S-a pus problema de copy paste de la spanioli. Tocmai ca spaniolii sunt pe alta tehnologie. Mergi la domnul expert si te cearta cu el.
la 22-10-2024 09:05 AM
ce nebun și tu ăștia nu știu pe ce lume trăiesc și tu ii întrebi de RCS și nebunii 😄
la 16-11-2024 06:03 PM
Ditamai operatorul care are activa cam toată suita de la Apple încă nu este în stare sa activeze RCS pe Iphone mi se pare incredibil , mai ales ca sunt deja rețele în Europa care au deja implementsta funcția asta
Chiar nu exista pic de interes pentru asa ceva?
16-11-2024 07:22 PM - editat 16-11-2024 07:24 PM
Deci, una peste alta este introdus de 3 ani serviciul la Orange pentru Android. Mai ramane sa fie introdus si pentru iOS. Google si Apple si-au facut treaba si ramane ca Orange sa isi faca partea lui. Orange in loc de RCS i-a spus Chat Messages complicand lucrurile.
23-01-2025 05:37 PM - editat 23-01-2025 05:39 PM
Se mai aude ceva de minunatul serviciu Mesaje RCS oferit de Orange pentru clientii sau cu iOS? Zici ca serviciul asta te propulseaza spre Andromeda la cat de greu se naste! Pololica si adeptii whatsapp iar vor intra in fibrilatii!
la 23-01-2025 08:24 PM
Nu le mai am de pe vremea WIndows Phone. Si folosesc Huawei fara Google, deci pot trai si fara.
Legat de noutati, doar ce vezi pe aici si pe site-ul Orange.
la 23-01-2025 08:36 PM
Astept serviciul cu interes. Trebuie sa-l foloseasca cine vrea. Eu l-as folosi intens. Nu mi se pare normal sa trimit prin whatsapp **beep** si apoi sa ma inunde Facebook cu reclame de **beep** pana ma capiaza. Nu sunt genul sa ma duc in turma ca toti deja sunt obisnuiti cu Whatsapp.
la 23-01-2025 08:47 PM
Aici cred că ne înțelegem foarte bine. Deși le pot instala, în afara de Whatsapp nu am instalat niciun produs Meta pe telefon (probabil nici Whatsapp dacă n-aș avea nevoie de 2-3 chestii, printre care și backup). Îmi sunt oarecum inutile.
RCS este util, dar... depinde de mai mulți factori. Tot "aberez" ca pe IOs nu este implementat peste tot nici măcar la Apple și Google acasă, dar nici prea multe speranțe să se rezolve prea repede în UE (un mic Goagăl detaliază mai bine decât aș face-o eu).
23-01-2025 08:57 PM - editat 23-01-2025 08:58 PM
Parca esti angajatul Orange si te dai de pamant sa ne convingi ca nu ne trebuie. Eu revin si spun ca ne trebuie, este mai sigur, probabil neinteresant pentru operatori, dar pentru noi este interesant.
Asteptam serviciul indiferent de parerea ta. Si este cazul sa fie lansat. Ca deja a trecut mult timp de cand a fost lansat de Apple. Ne incurcam la operatori si de oameni ca tine care le tine trena.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor