anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot verifica numarul in cont Google

proiectantul
Junior

"We don’t support delivering messages to your provider at this time. Try a number from a different provider." Mesaj de la google cand doresc verificarea numarului de telefon. Abonamentul este Yoxo 60 GB 4G+. Imi trebuie o extra-optiune sau este doar o problema temporara ?

11 Răspunsuri 11

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ai incercat sa vorbesti pe chat? Pana acum nu am vazut sa fie "plangeri" pe partea asta (sa fie respins ca fiind "nesuportat").

RafaHelper
#StarMember

Salut @proiectantul

Ne dai si mai multe detalii? Unde iți apare mesajul? Unde vrei sa verifici numărul de telefon sau pentru ce?

Astept raspuns in chat yoxo. Intre timp sa ofer mai multe detalii: am creat un cont gmail nou pentru care am setat numarul meu de telefon. Am incercat sa il verific si primesc mesajul din postare. Asta ar fi al treilea cont gmail pe acest numar de telefon, ma gandesc ca nu am atins limita ca mi-ar fi spus. Din mesaj se intelege o incompatibilitatea cu reteaua.

@proiectantul, conform Google poți seta pana la 4 conturi cu același număr de telefon. Pot exista situați cand aceasta limita poate fi mai mica daca se observa un abuz al serviciului. Daca cu primele 2 conturi a funcționat atunci poate fi cazul de o limitare. 

Da, daca este de la google nu mai pot face nimic decat sa elimin telefonul din alt cont. Voi astepta si o discutie pe chat Yoxo, dar cred ca am inteles situatia. Sunt indus in eroare si de mesajul google cu referire la retea, dar nu cred ca mai tine de Yoxo sau Orange. Multumesc !

Cu drag! Sa ne spui ce răspuns ai primit de la YOXO.

DanielaH
Moderator

@proiectantul, bun venit în Comunitate!

Am expus și noi situația semnalată de tine colegilor noștri de la Yoxo.

In momentul de fata am discutat si pe chat Yoxo, se pare ca nu este nici o problema cu numarul de telefon sau cu reteaua, mai degraba o problema la Google. Am incercat si alte 2 numere de telefon, abonament Orange si prepay Orange, primesc "Something went wrong. Try again later or use a different number." Am incercat sa folosesc Google Messages ca aplicatie default de SMS (foloseam aplicatia SMS a Samsung), dar nu a facut altceva decat sa primesc si eu mesajul de mai sus pe numarul meu Yoxo (s-a schimbat textul de eroare initial). Drept urmare voi deschide tichet Google, respectiv voi verifica setarile SMS (par in regula la prima vedere).


 

Mulțumim pentru confirmare. Gând la gând 😊. Exact acum urma să scriu și eu același lucru în urma discuției cu colegii mei. Recomandarea lor este să iei legătura cu cei de la Google. Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat.

RafaHelper
#StarMember

Ma gândesc ca înainte de a posta aici ai căutat pe Google o soluție la problema ta, nu?

Anca07
#StarMember

Buna @proiectantul 

Actiunea pe care incerci sa o faci, e din browser sau aplicatie?

Daca e din browser, iti recomand sa dai clear cache si cookies si/sau sa folosesti un alt browser, si de asemeni, poti incerca si in modul incognito sa faci aceasta setare.

Posibil sa ai o restrictie pentru ca ai incercat de mai multe ori.

Te asteptam sa revii in comunitate sa ne spui daca si cum s-a rezolvat.

Seara faina!🌙