anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Honor 90 are suport la rețeaua 5G+ de la Orange Romania?

Robert111
Explorator entuziast

Salut! As vrea sa vă întreb dacă honor 90 ,telefonul meu ,are suport la rețeaua 5G+ de la Orange Romania și pe ce se bazează aceasta tehnologie. In caz că această tehnologie se bazează doar pe 5G SA am benzile N78 și n1 ,deci cred că ar trebuie sa fie ok daca e doar atât.

1 Soluţie acceptată‚

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Banda de 3 e frecvența clasică 4g în mediul rural😅 eu scriu aceste rânduri sub această frecvență 😉

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Dimitrie569
Cunoscător certificat

1. Niciun operator din România nu are 5G SA încă. Doar NSA.

2. 5G+ e de fapt 5G cu mai multe frecvențe combinate. 5G+ e doar o denumire de marketing inventată de orange. Așa cum 4G cu frecvențe combinate se numește acum oficial 4G+, așa și aici orange cu denumirea de "5g+"

3. Din câte cunosc, 5g de la orange operează pe benzile n1, n3, n7, n77 și n78. Doar cu n1 și n78, s-ar putea să ai probleme cu acoperirea și vitezele.

4. Pe https://www.frequencycheck.com/ poți introduce modelul tău de telefon și poți vedea dacă suportă pe deplin frecvențele 5g.

5. Consultă harta de acoperire orange pentru a vedea acoperirea din zona ta

Robert111
Explorator entuziast

@Dimitrie569  a scris:

1. Niciun operator din România nu are 5G SA încă. Doar NSA.

2. 5G+ e de fapt 5G cu mai multe frecvențe combinate. 5G+ e doar o denumire de marketing inventată de orange. Așa cum 4G cu frecvențe combinate se numește acum oficial 4G+, așa și aici orange cu denumirea de "5g+"

3. Din câte cunosc, 5g de la orange operează pe benzile n1, n3, n7, n77 și n78. Doar cu n1 și n78, s-ar putea să ai probleme cu acoperirea și vitezele.

4. Pe https://www.frequencycheck.com/ poți introduce modelul tău de telefon și poți vedea dacă suportă pe deplin frecvențele 5g.

5. Consultă harta de acoperire orange pentru a vedea acoperirea din zona ta

Nu am benzile 3 si 7 dar in rest am

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Banda de 3 e frecvența clasică 4g în mediul rural😅 eu scriu aceste rânduri sub această frecvență 😉

Robert111
Explorator entuziast

Ok ,multumesc! Am frecventa 3 la 4G dar frecventa 7 nu o am deloc

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Este plin de bandă b7 în Bacău. Am prins odată 87 mbps down și 47mbps up pe 4g+ (există și 5g dar nu-l folosesc din motive religioase 🙂

1000011993.jpg

Robert111
Explorator entuziast

Aaa ,si am mai vazut ceva ,acolo unde se fac lucrarile de scoatere la 3G se inlocuieste cu 4G in Banda 1, se va face asa ceva si in mediile rurale?

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Probabil, însă nu cred că se va întâmpla prea curând. Acum, teoretic, se demontează în Iași, unde-mi spune adresa IP că locuiesc (spoiler alert: nu locuiesc acolo : )

Robert111
Explorator entuziast

Stiu faza cu addresa IP ,si eu patesc😅 ,oricum nu prea curand o sa avem asa ceva in medii rurale ,cred ca nu vor termina cu 3G-ul pana in 2026 ,e Putin probabil ,deoarece cam hiberneaza între lucrari

Vio73
#StarMember

Salutare!

Știu că am vrut și eu să iau acest telefon și când am văzut că nu are B7 și altele, m-am răzgândit.

Sper să fie ok în rest, mai ales că și B1 va fi trecută în curând pe 4g.

Robert111
Explorator entuziast

Inteleg ,vad azi ,deoarece astazi ajung intr-o zona cu 5G+ si va anunt

Robert111
Explorator entuziast

Acesta este cel mai bun rezultat: https://www.speedtest.net/my-result/a/10885532113