Eu unul as fi vrut sa-mi iau (inca vreau) un Pixel 2 XL. Da, e ceva mai vechi, dar are un procesor bun, ecran OLED, rezolutie ca lumea, no notch (not a fan), si datorita faptului ca are Android stock, se misca absolut superb.
Siiii...cireasa de pe tortul cu fructe, tocmai ce a primit update-ul de Android 10! Nu stiu cati dintre posesorii de Samsung se pot lauda cu asta. Pentru ca fiind un telefon cu stock Android, orice update este primit instant. Nu trebuie sa astepti dupa producator sa-si miste si ei fundul sa-si updateze terminalele.
Problema este, intr-adevar, faptul ca, cel putin la Orange, nu vei avea VoLTE si VoWiFi cu un Pixel. That sucks! Big time!
Cat despre pret....au fost destul de scumpe la lansare, intr-adevar. Acum insa s-au ieftinit destul de mult.
Cum am zis, eu unul mi-as lua. Chiar ma bate gandul sa-mi iau un Pixel, in ciuda faptului ca nu voi avea Volte. Prefer Android stock si fara VoLTE si sa stiu ca se misca bine, decat Android-ul de la Samsung si cu VoLTE. Just my 2 cents.
De ce nu e comercializat si de Orange...si de ce nu adauga suport de VoLTE la toate device-urile, chiar si cele care sunt in oferta...I have no idea.