anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Fotografii facute cu telefonul

delfinas
#StarMember

Buna ziua, dragilor!

As dori ca in acest topic sa fie postate fotografii facute cu telefonul, in care sa se specifice modelul, eventual modul folosit.

As dori, de asemenea, ca fotografiile sa fie mai mult decat niste poze simple, facute la intamplare, ci unele mai ingrijite, cu cadre deosebite, care sa transmita ceva, ca si cum ati vrea sa le prezentati la un concurs pt amatori.

As dori sa nu se faca editari grosolane, maxim un contrast, luminozitate, micsorare.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!
135 Răspunsuri 135

Radutuby
Cunoscător certificat

16169.jpg

 Samsung S25 Ultra zoom 10x digital. 

7668.jpg

 Samsung S25 ultra zoom 5x

3960d4bf-3b65-48d1-a027-4c0892eda3b7-1_all_1361.jpg

 Samsung S25 Ultra 1x

Astept niste poze facute noaptea, cu zoom de 10x. 🙂 Si, daca se poate, la niste obiecte cu lumini.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Radutuby
Cunoscător certificat

Am o fotografie, dar o să mai fac si altele să vedem ce iese. La poza asta nu stiu exact ce zoom am.

20251106_175838.jpg

20251106_175655.jpg

Dupa cum se vede Luna, cred ca sunt facute cu zoom mic. Mai fotografiezi cand poti si asteptam rezultatele aici. 🙂

Radutuby
Cunoscător certificat

Salutare am revenit. Imagini facute pe un deal din cimitir cu beznă totală 😆

5x

16545.jpg

 10x

16544.jpg

 1x

16495.jpg

 17x

16473.jpg

Se vede rezonabil la zoom mai marisor.

Noaptea in cimitir???

Radutuby
Cunoscător certificat

Da, noaptea, în cimitir 😄 Am încercat să fac fotografiile puțin mai clare, dar era un frig tăios afară și am renunțat.

Ai uitat să "aprinzi" biletul la întrare... 

Eh, n-o fi mers "prin cimitir", dar din zona respectivă este panorama mai bună asupra centrului de municipiu. Sigur e mai la intrare, că restul suprafeței parcă se aplatizează și nu mai ai chiar așa mare panta. 

Similar este și cu celălalt de pe "deal": are panoramă mai ok spre gară, zona spitalului, "1 mai" și în partea opusă inclusiv spre "ocnă"... dar deja nu mai ești doar la intrare....😁😉

Pololică
#StarMember

IMG_20260101_191415.jpg

Am reușit să dau o fugă la Craiova. Poate dacă ajungeam până în Crăciun, probabil ar fi fost alți ochi.

În fine, să trecem la datele tehnice: Huawei Nova 8i, iso 1.221, S 1/15s, AF-A, F2.4, 3264x2448, necomprimat și camera folosită a fost cea de Ultra wide (de 8Mpx).

OS: nu am fosolit modul de noapte, totul a fost pe auto. 

Radutuby
Cunoscător certificat

Câteva poze din seara asta plina de zăpadă.  😊

7483.jpg

7479.jpg

7478.jpg

7462.jpg

7439.jpg

Am plecat din București miercuri, dar zăpadă mai bine așezată am găsit ieri în Craiova (în special pe Dex 12 între Slatina și Craiova). 

Radutuby
Cunoscător certificat

Asta e zapada de azi asternuta in Dej jud. Cluj

La noi e ger, după mulți ani a înghețat lacul. Azi o lebădă a fost eliberată de pompieri, pt că rămăsese blocată in gheață. 😞

IMG_20260101_161602.jpg

Radutuby
Cunoscător certificat

Foarte trist… 😞 Din fericire, pompierii au reușit să o salveze. Săracele animale, nu pot cere ajutor. Sper să fie bine acum.