anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Decodare iPhone 13 Pro Max

Corina71
Începător

Salutare,

Am achizitionat un iPhone 13 Pro Max cu reducere prin prelungire de abonament. Plata a fost facuta integral, nu prin rate. Telefonul este blocat in retea, iar acum incerc sa il decodez. Un operator Orange mi-a spus ca trecerea la eSIM va decoda telefonul din retea, o solutie vazuta si aici pe comunitate. Din pacate, telefonul este tot codat. 

Cum pot proceda cu decodarea tinand cont ca sunt in strainatate si nu ma pot deplasa prea curand la un Orange Shop. Multumesc anticipat!

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poți incerca din contul my Orange.

https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-mi-decodez-telefonul- 

Am incercat, dar fara succes. Imi zice ca doar intr-un magazin Orange se poate face. Nu inteleg de ce nu a functionat trecerea la eSIM. 

Salutare, la ce furnizor ai incercat trecerea la eSIM?

„GSM spans the air, fiber drives the speed, Ohm’s Law sets the ground.”

Salutare,

La Spusu Austria. Dar nu functioneaza, asa ca am incercat prima data sa trec Orange SIM in una eSIM pentru a decoda telefonul, dar a ramas tot codat.

Daca ai încă SIM de Orange activ ai putea trece la eSIM Vodafone easy pt o lună sa vezi daca se deblochează. 

Verifică in configurări ->General -> Informații -> Blocare operator. Dacă apare „Fără restricții SIM”, telefonul este deblocat.

14552.jpg

„GSM spans the air, fiber drives the speed, Ohm’s Law sets the ground.”

Cred ca trebuie neaparat eSIM Orange, nu din alta retea, ca sa se deblocheze. Din momement ce e blocat in reteaua Orange, e logic ca deblocarea sa vina tot cu eSIM Orange.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

MihaiC99
Campion certificat

Poți incerca cu un eSim Yoxo. Nu ai perioada contractuala și prima luna e gratis cu codul Superyoxo sau haipeyoxo1. Poți închide oricând abonamentul din aplicația Yoxo.

https://comunitate.orange.ro/t5/esim-si-number-share/decodare-iphone-cu-esim-yoxo/m-p/105973 

Am configurat eSim Yoxo, iar in continuare este blocat in retea. Ce mai pot face?