Off topic, dar, va fi sters in curand..
@arsradu, de obicei faci sugestii bune, iar raspunsurile tale sunt ok, din experienta, de bun simt.. nu trebuie sa iei anumite comentarii personal.. nu stiu daca era neaparat pentru tine acel comentariu.. :)
Eu am recomandat varianta sa le dea mai incet pe toate, ca poate mai are si altele care trimit notificari, gen instagram, tiktok si care mai sunt, dar in raspuns, am pus poze si pentru varianta opririi sonorului unei singure aplicatii.. dupa cum, poate ai vazut, eu am notificarile pe incet, adica aud ceva usor, dar, ma uit cand pot, insa varianta aceea nu este mentionata in comentariul acela pretios..
@initiatorul a cerut recomandari si, fiecare a raspuns in functie de cum ar face el.. nimic rau in asta..
Dupa cum ai vazut, in urma intrebarii tale, @comentatorul, n-a avut ceva nou de spus..
Uneori si pe mine ma enerveaza unele comentarii, dar, realizez ca n-ar trebui sa ma enervez, pentru ca, este foarte posibil ca, o persoana, care se ia in mod constant de alte persoane, sa fie tare nefericita si, din acest motiv, sa-si verse in mod constant frustrarile pe ceilalti..
Initial si eu am vrut sa-i recomand sa "mai sape" si el, poate gaseste inca 2-3 comunitati sau forumuri sau etc.. unde sa faca la fel, poate asa, raman mai putine frustrari pentru aici.. dar, am reusit sa ma abtin.. Insa, raspund, ca sa intelegi ca nu are treaba cu tine personal, fiecare face atat cat poate si actioneaza cum il duce..
Eu am renuntat sa mai intru in comunitate, in urma mai multor comentarii asemanatoare, intentia a fost sa nu mai intru deloc, pentru ca, la un moment dat facusem alergie.. am revenit dupa o luna, pentru ca unii dintre noi, cei care am fost de la inceput, nu avem badge-ul de 1 decembrie, noi am intrat prea dimineata si setarea pentru el a fost facuta mai tarziu.. o chestie copilareasca, stiu si, oricum, de data asta n-a mai fost.. Am vazut ca erau cateva intrebari fara raspuns, nu mai stiu exact de cat timp, poate 1-2 ore si, am raspuns pana la urma.. incet, incet, am revenit, insa.. nu ma mai atrage ca inainte.. ca nah, fiecare are rabdarea lui.. si, cu siguranta am multe alte lucruri de facut..
Si eu incepusem sa explic raspunsurile care erau luate in bascalie, dar, e pierdere de timp si consum de nervi.. nu e treaba mea, ce poate sau ce vrea fiecare sa inteleaga..