anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care a fost primul vostru telefon?

Vio73
#StarMember
Primul meu telefon a fost un Motorola D 450, cu antenă telescopică, în care intra cartela cu tot cartonul pe care îl are. Era făcut în U.K. (așa scria pe el) și ținea foarte mult bateria. Și cu toate că semnalul era ceva de lux pe vremea aceea, antena telescopică de aproximativ 1 m, era foarte utilă și reușeam să vorbesc în multe locuri, chiar dacă antenele gsm erau destul de rare în mediul rural. Ce mai vremuri!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.
34 Răspunsuri 34

Alex_G_
Cunoscător
Chiar aseară am fost la un eveniment ce te făcea sa devii “Nostalgic după vremurile de odinioară”, iar acolo era un spațiu amenajat cu telefoane vechi. Foarte diversificate și interesante. Un fel de mini muzeu, așa cum spunea și Romeo mai sus. Cu siguranța am fi găsit pe acolo telefoane pe care le-am folosit și noi cândva.

Neaplicabil
Nokia 1208 simplu,fara camera foto & cu lanterna

RGB
Începător
Nokia 5110, cu fata rosie 🙂

Neaplicabil
Primul meu telefon a fost un Alcatel One Touch Club, parca asa ii zicea. Nu mai stiu de denumirea de club, dar imaginile de pe net imi confirma modelul.

Fost Membru
Neaplicabil

Prin 1999 un nokia 5110, era ditamai cărămida dar îmi plăcea la Nebunie, și nr de tel tot din 1999 îl am, prefix 0722 portat in orange