Nu am incercat niciodata BuyBack de la Orange, dar din experientele avute cu alte magazine cu acelasi program, tind sa cred ca va fi a doua varianta. Ai sanse mai mari sa iei un pret mai bun pe OLX decat la Orange.
Daca cineva a avut experiente mai bune cu programul asta, mi-as dori sa n-am dreptate si sa-mi schimbe parerea. Dar tind sa cred ca ti se va oferi un pret mult sub pretul real. Asa ca, sugestia mea ar fi: arunca o privire pe OLX sau/si Okazii, vezi la ce pret se vinde modelul tau (asta daca n-ai facut-o deja), daca vine in cutie si cu toate accesoriile originale e cu atat mai valoros, fa-i un pret bun, si vinde-l cuiva care chiar si-l doreste si nu si-l poate permite la pretul lui de nou.
De asemenea, nu uita ca telefoanele codate (cum presupun ca e si al tau) au in general o valoare mai scazuta la revanzare. Nu cu mult, dar nici nu-l vei putea da la acelasi pret cu unul neverlocked. Asta daca nu vrei sa-l decodezi tu, caz in care ar fi un avantaj pentru urmatorul proprietar, si pentru tine, pentru ca vei putea cere un pic mai mult pe el.
In concluzie, cred ca ar fi o idee buna sa-i faci cateva poze si sa-l pui frumos pe olx sau pe okazii (sau pe amandoua). Ai sanse mai mari sa iei un pret mai bun, dupa parerea mea. Dupa care, daca vrei, poti sa-ti iei orice alt telefon, cu sau fara abonament (recomandarea mea ar fi sa-l iei la liber, dar asta e doar parerea mea).