anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Baterie externa buna pentru Samsung

Neaplicabil
Baterie externa buna si la un pret bun...Samsung
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Eu am luat in primavara o baterie externa. Aveam niste puncte OTY si vroiam sa le folosesc sa nu se piarda,nu ca as fi avut neaparat nevoie de o baterie externa. Dar dupa ce am cumparat-o si-a gasit utilitatea. Mi-a disparut ca prin farmec frica de a nu mai avea o priza la indemna. Uneori nu mai folosesc cu zilele incarcatorul telefonului,il incarca direct de la bateria externa pe care am grija sa o incarc. E vorba de un Super Touch de 10.000 suficient cat sa incarc un Note 9 de doua ori. Are si un display dragut care imi spune cata energie mai am in acumulator. Mai are multe porturi ca sa incarc dispozitive cu mufe diferite ba chiar sa incarc doua in acelasi timp. Eu l-am luat cu 90 de lei iar acum vad s-a mai ieftinit putin. Iti las un link... https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii/accesorii-accesorii-all/super-touch-baterie-externa-10.000mah-white

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Amarya_dim
Junior

Bună Lidia. Am primit de la Yves Rocher o baterie externă foarte bună. Se pot încărca 2 telefoane ( 1 telefon 100%, ex : Samsung Galaxy Note 20 ultra și al doilea telefon 50%, ex : BlackBerry Pasport Silver Edition).

Screenshot_20230612_112624_Chrome.jpg

Screenshot_20230612_112316_Chrome.jpg