anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comandă telefon

Stefyf
Începător

Bună ziua

Mi-am luat telefon online în data de 21.01.2026, dar de câte ori îi întreb unde se afla comanda mea, imi zic că-i in procesare.

Mi-a ajuns un colet din China mai repede ca asta de la Orange 😁😁 slabi foarte slabi

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator

Salut!

Termenul de livrare pentru comenzile online este între 3 și 5 zile lucrătoare, deci comanda ta este încă în termen. Te rugăm să mai ai puțină răbdare, din pacate este o perioadă destul de aglomerată. Sper să primești coletul cât de curând și să te bucuri de el.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Myha
Vizitator

Bună ziua!Am comandat telefon prin prelungire contract pe 20 Ianuarie 2026 și nu mi-a venit! Au spus ca au probleme tehnice.Inca nu i-au dat drumul din depozit…Vouă vi s-a întâmplat?Cam în cat timp se pot remedia problemele…?Multumesc pentru eventuale răspunsuri!

Myha, bun venit in Comunitate!!!

Da, se mai intampla, depinde de model. Comanda se livreaza in 3-5 zile lucratoare, teoretic, asa ca nu e o mare intarziere.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

MihaiC99
Campion certificat

Salut!

Livrările normale durează între 1 și 5 zile lucrătoare. Având în vedere problemele tehnice pe care le-ai menționat, este posibil să mai dureze câteva zile. Singura modalitate de a obține informații noi este să tii legătura direct cu ei.