anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema la actualizare software Huawei P Smart 2019

Furtună_Ramis
Începător
Am un Huawei P Smart 2019 și nu primesc update la android 10. Am prieteni care au același telefon și au primit update ul. Ce sa fac?
22 Răspunsuri 22

Florin
Cunoscător
Faraunid: Versiunea Orange mi-a instalat un App Center Orange, adica o capusa la App Google si App Huawei.... Ptr telefonul meu, nu vad utilitatea sau necesitatea, si nici acestui update nu-i vad necesitatea. Ascary: ms ptr sfat, nu se face update automat, ma intreaba inainte sa instaleze. Multumesc ptr raspunsuri.

Ascary
Campion certificat
Asa este Florin,ne intreaba dar stii cum e,mai apasam din greseala pe cate un "yes" 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Toate telefoanele customizate Orange au acea interfata si acel App Gallery marca Orange si despre care s-a discutat la un moment dat aici https://comunitate.orange.ro/questions/2108857-experienta-orange Daca telefonul tau nu a fost achizitionat de la Orange si ai primit acea actualizare, ar trebui sa contactezi atat Huawei Romania cat si Orange Romania si sa soliciti un punct de vedere oficial in legatura cu aceasta situatie. Ma repet: Daca telefonul a fost achizitionat de la Orange si are acel custom firmware, cei de la Huawei se vor spala pe maini elegant si pe buna dreptate. O alta solutie ar fi sa cauti un alt Huawei P30 Lite cu firmware curat si sa clonezi respectivul telefon pe telefonul tau, DOAR ca daca nu stii ce presupune procesul acesta si etapele necesare mai bine nu te apuci de el.

Vio73
#StarMember
Vor veni cu siguranță actualizările, fiind doar o chestiune de timp.

Florin
Cunoscător
Faraunid: M-ai pus pe ganduri, telefonul este achizitionat de la Orange, am avut telefoane achizitionate de la Orange fara acest firmware, la asta de ce a venit?? Cu clonarea ma pricep, tocmai ce am clonat p30lite dupa PSmart. As putea să-l clonez cu PSmart-ul?? Are acelasi Android 9, numai ca difera Patch-urile. Si daca il clonez se sterge acel firmware Orange?

FaraUnID
Campion certificat
@Vio73 Tu macar ai citit problema colegului? Despre ce update vorbesti tu? @Florin La intrebarea de ce tocmai la asta, doar cei de la Orange pot raspunde. Clonarea in sine inseamna "duplicare" softului dintr-un telefon pe un altul si evident ca va sterge ceea ce se afla pe telefonul care urmeaza sa fie clonat. @All NU INCERCATI SA CLONATI 2 MODELE DE TELEFON DIFERITE! Spre exmplu nu incercati sa clonati un Mate 20 cu P20, deoarece o sa aveti o gramada de probleme cu telefonul clonat.

Florin
Cunoscător
Faraunid: aoleo, am folosit aplicatia Phone Clone pe p30lite ca sa ma asigur ca nu pierd contactele, unele sms-uri, etc. Treaba este ca nu am aceleasi versiuni de Android dupa clonare. Chiar o sa ma interesez pe grupuri/forumuri despre versiunea de Android, pe Orange. Atasez 2 capturi cu Androidul de pe cele 2 telefoane pe care le-am folosit la clonare.

Razvan
#StarMember
@faraunid, este suficient sa dai o revenire la setarile din fabrica ale telefonului si scapi de setarile din Orange, dar ele vor reveni, odata ce vei pune simul de orange. Am luat un P20 lite de la emag, am pus sim de Vodafone si s-a instalat niste aplicatii de la ei si setarile de la volte/vo-wifi. La P30 al sotiei, cumparat de la ORO s-a instalat Orange App Center, in schimb pe P20 pro, nu s-a instalat nimic, desi este cumparat tot de la ORO.