anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce ofertă aș avea la un smartphone? Dețin abonament trecut de 12 luni

Roby5238
Începător
Bună ziua. La un abonament pe care îl dețin la Orange 12 luni ..Ce oferte aș avea la un smartphone?
5 Răspunsuri 5

Jay
Campion certificat
Întra pe site-ul Orange si fa o simulare..

Jay
Campion certificat
Depinde ce smartphone vrei, ca sunt zeci de modele.. Depinde ce abonament iti trebuie.. Ca sa-ti faci o idee asta ar fi primul pas, să faci o simulare din contul tau My Orange si să vezi ce variante ai.. În ultimele 3 luni de abonament poți solicita să fii contactat de la departamentul de fidelizare.. si vezi ce oferta primești..

Vio73
#StarMember
Dacă ești la sfârșitul perioadei contractuale sau în ultimele 3 luni, poți cere o ofertă personalizată prin intermediul Chat Djingo, My Orange, secțiunea Contact sau la la 300. Dacă ai doar 12 luni, nu cred că poți lua deocamdată un telefon în rate, din păcate. Știu că se poate lua după 18 luni vechime în rețea. https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate-pe-factura/ Dacă mai ai și alte întrebări, te te așteptăm cu ele. Succes!

teacher_
#StarMember
Salut! Ai trecut de perioada contractuala, sau mai ai inca 12 luni din ea..? Daca ai trecut, adică ai avut abonament doar de 12 luni, poți să renegociezi prin contactarea Orange, din secțiunea contact de pe https://www.orange.ro/contact/ Daca nu ai trecut, adică ai abonament de 24 de luni, trebuie sa aștepți să fii în ultimele 6 luni de contract pentru a-ți renegocia abonamentul. Daca ai abonament pe 24 de luni poți să îți faci un abonament superior ca valoare celui existent în orice moment. Daca vrei să îți rămână același, sau cu valoare mai mica, trebuie sa fii în ultimele 3 sau 6 luni de contract.

FLo1
#StarMember
@Roby5238: Bun gasit in comunitate! Daca intereseaza doar smatphone-ul, atunci solicita ORANGE-ului pe unul din canalele de contact o oferta pentru un model anume. Daca vrei modificare si de abonament atunci vezi ce poti obtine tot in urma unei consultari cu un consultant Orange. Cu sau fara Smartphone, modificand sau nu abonamentul decizia iti apartine. Nu ezita sa ne comunici in final si ce decizie / oferta ai acceptat.