anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Functioneaza 4G pe Google Pixel 7?

Cosm11n
Începător

Salut. Am de gand sa imi cumpar un Pixel 7 si ezit din cauza problemelor cu semnalul despre care am tot auzit. Am inteles ca volte, 5G si apel wifi nu merg pe Orange pe pixel 7 doar ca ce nu mi-e clar este daca functiozeaza macar 4G pe el. Nu am vazut pe nimeni sa mentioneze. Daca are cineva acest telefon si este in reteaua Orange, aveti 4G sau ramane la LTE? Vreau sa stiu daca are rost, sau sa ma duc safe catre Galaxy S22. Multumesc anticipat oricui ma va scoate din dilema :D.

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

4G date, da. 4G voce, adica VoLTE, nu. 5G, nu. Si nu doar la Orange. Lipseste suportul software pentru serviciile astea, de la Google. Singura varianta, momentan, este cu root si un modul de Magisk.

Daca vrei sa mergi pe safe, mergi pe altceva. 

Avem aici un tutorial care s-ar putea sa te ajute, in caz ca decizi sa mergi pe varianta root. Nu-ti recomand, pentru ca odata root-at, trebuie sa ai grija de alte chestii (aplicatii bancare in special). Daar…e doable. Eu am testat pe Pixel 6 si merge. Pentru 7, vezi ca ai un tutorial pe xda aici. Din cate am inteles eu, e un pic diferit pe Pixel 7, dar ar trebui sa mearga. VoLTE cred ca o sa mearga, by default (cu modulul respectiv). Cu 5G-ul o sa fie un piicut mai complicat. Nu tuturor pare sa le mearga. Dar, din nou, din cate am inteles eu, ar trebui sa mearga si asta.

Deci, solutii ar trebui sa fie. Dar daca vrei sa mergi la sigur, nu Pixel. Iti pot recomanda Motorola, daca vrei. Sau, daca esti obisnuit cu Samsung, poti sa incerci si un Samsung. Personal, nu recomand, nu-mi place softul, dar dpdv al acestor servicii, ar trebui sa mearga.

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

25 Răspunsuri 25

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Carrier Services...te referi la aplicatia din Play Store? Ai intrat in Beta pentru aplicatia aia?

De asemenea, vorbim doar de VoLTE sau si VoWIFI?

Client Orange

jalete
Junior entuziast

am vazut pozele / se poate sterge

Pe acesta cum îl pot accesa? De la Google, făcând enroll la Android 13 QPR3? Mulțumesc!

Pe aceasta cum îl pot accesa? Pe Google, făcând enroll la Android 13 QPR3?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Da, se pare ca in ultimele Beta-uri de Android 13, Google a implementat suport pentru VoLTE (NU si VoWiFi) si, din cate am inteles, si 5G. Evident, pentru 5G ai nevoie de abonament cu 5G, serviciul activat pe cont, si acoperire. Dar daca le ai pe toate astea, ar trebui sa functioneze.

Cum faci rost de acel udpate? Da, trebuie sa faci enroll in programul de beta testing al Google-ului de aici.

Pentru mai multe detalii referitoare la acel update, avem un topic similar aici.

Client Orange

calenus
Junior

yep

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

yep...doar VoLTE? :)) Un pic cam scurt raspunsul ca sa fiu sigur ca am inteles bine.

Client Orange

calenus
Junior

doar VOLTE

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Si iti apare si in setarile telefonului? Poate fi activat/dezactivat? Posibil ca Google sa fi inceput sa adauge suport pentru serviciile astea. Nu mai stiu unde citisem ca mai nou ar functiona 5G-ul pe Pixel 7. Probabil doar pe Pixel 7. Dar...poate vor adauga si pe modelele anterioare.

Client Orange

 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Foarte tare! Doamne ajuta sa adauge si pe celelalte modele. Pe Pixel 6 nu pare sa mearga (cu versiune Beta de Carrier Services).

Vezi ca in al doilea screenshot ai niste date personale. 🙂 Ar trebuie sterse.

Oricum, mi se pare foarte tare ca in sfarsit au inceput sa adauge suport. Macar cei care au Pixel 7 pot sa se bucure de 5G si VoLTE.

Client Orange