anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Amplificator 3D pentru smartphone

Anca07
Cunoscător certificat
Am descoperit de curand, un amplificator 3D pentru smartphone-uri, care este foarte interesant! Voiam sa stiu inainte de a achizitiona unul, daca sunt persoane care l-au folosit si ce parere au despre el. Multumesc frumos!
13 Răspunsuri 13

Florin_D
Cunoscător certificat
Hmm, interesant aspect doar ca nu prea ii vad utilitatea cel putin eu personal. Spun asta intrucat pe langa smartphone, detin si o tableta care sincer mi se pare mult mai practica mai ales daca vreau sa fac ceva productivitate. Chiar si pentru video cred ca este mai ok o tableta. Acum fiecare stie mai bine ce i se potriveste cel mai bine.

Razvan
Campion certificat
Nu am auzit despre acest gadget, însă aștept să împărtășești cu noi impresii cu utilizarea lui.

teacher_
Specialist certificat
Eu nu pot decât sa mă minunez. Am auzit de existenta lui prin Germania, nu credeam că va ajunge atât de rapid și la noi. Trebuie sa ai un telefon cat de cat decent, cu caracteristici HD daca se poate și se vede bine.

Laura_cio
Senior
Este un amplificator de imagine. Ecranul de amplificare poate fi folosit pentru marirea imaginilor, a filmelor si chiar a jocurilor video, protejandu-ne ochii si redand o calitate mai buna.

Miha_Z
Campion
Nu l-am folosit dar pare interesant. Este un dispozitiv modern si inovator care mareste imaginea de pe smartphone de cateva ori, folosind o tehnologie optica moderna. Este compatibil cu orice model de smartphone. Usor de transportat, acest accesoriu iti ofera un efect deosebit. Nu necesita incarcare si nu dauneaza vederii. Interesant e ca-l poti achizitiona acum cu o reducere de 30%. http://www.newsss.website/

Vio73
Campion certificat
N-am folosit, dar sunt și eu curios.

teacher_
Specialist certificat
@Miha, nu știu ce să zic, pare un site destul de dubios. Nu zic, poate fi un produs super, dar mă gândesc că ar trebui sa arate cumva site-ul. Și repet, daca telefonul nu are caracteristici bune, nu se va vedea prea clar.

Miha_Z
Campion
@teacher_ acela era doar un exemplu. Aceeasi promotie este si pe Emag.

teacher_
Specialist certificat
Am înțeles. Poate dacă ar fi mai ieftin, sau daca se va ieftini mai tare, as fi interesat și eu. 🙂

Romeo_
Senior certificat
Sincer nu ii vad utilitatea atat timp cat exista,tablete,laptopuri,pc-uri

Neaplicabil
Nu e nimic dubios .Se vând și pe Emag Problema e că trebuie respectate recomandările furnizorului și urmărit conținutul de la distanță indicată altfel te dor ochii și nici nu vezi ca lumea .

Razvan
Campion certificat
Bine ai revenit! Mulțumim pentru informație, e bine de știut.

Vio73
Campion certificat
Interesant și bine de reținut. Chiar nu știam. Mulțumesc!