anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestie: Orange TV Go pe Apple TV

CristianP
Junior entuziast
* Observ ca aplicatia Orange TV Go este disponibila (desi foarte invechita) pe iOS si o folosesc pe iPhone si iPad.
* Recent, Apple a lansat o initiativa de a ajuta dezvoltatorii de software sa faca o singura aplicatie care sa mearga pe iOS, iPad OS, MacOS si tvOS, lucru care este foarte util si a facut viata mult mai usoara tuturor app developers.
* Astfel, un programator are munca mult simplificata pentru aplicatii, deoarece acum e nevoie doar de un cod sursa pentru toate platformele Apple. Practic, se dezvolta o aplicatie cu noile librarii software si automat merge pe toate sistemele si platformele Apple, fara a mai fi nevoie de versiuni separate.
* Intrucat Orange TV Go este deja functional pe iOS si iPad OS, ar fi nevoie doar de un update pentru a-l face disponibil si pe platforma tvOS pentru Apple TV.
* In experienta mea, absolut niciun sistem de operare Smart TV nu se apropie de performantele si flexibilitatea unui Apple TV cu sistem de operare tvOS.
* Ma intreb daca este oare posibil ca Orange sa investeasca ceva timp si resurse pentru a actualiza aplicatia Orange TV Go sa fie compatibila pe toate platformele Apple?
* Ar face viata minunata celor care folosesc Apple TV in Romania si chiar celor plecati in alte tari, mai ales ca in tarile din Vest majoritatea oamenilor s-au mutat deja pe IPTV si incet dar sigur se renunta la tehnologia de CATV.
* Orange ar putea deveni lider in acest domeniu, cu un prim pas de a actualiza aplicatia Orange TV Go la standard occidental si disponibila pe tvOS de la Apple si chiar WebOS, unde inca lipseste.
* Multumesc
20 Răspunsuri 20

Miha_Z
#StarMember
Foarte buna sugestia @CristianP. Daca vor fi mai multi doritori care vor solicita acest lucru, poate se va face o actualizare a aplicatiei pentru a fi compatibila si pentru Apple TV.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, CristianP! Mulțumim pentru sugestie, așa cum ne-ai obișnuit foarte bine argumentată. Voi transmite colegilor.

Vio73
#StarMember
Interesantă sugestia ta și mă gândesc la faptul că, dacă se întâmplă să ajungă unde trebuie, s-ar putea să fie pusă în aplicare. Acum depinde și dacă și când se va întâmpla acest lucru!

Dezzurree
Începător
Subscriu la cele de mai sus. E nevoie de aplicatie in tvos. Din ce in ce mai multa lume foloseste acest dispozitiv pentru streaming.

Alex_D_I_
Începător
O idee minunata! Netflix, Amazon Prime Video si Antenaplay merg excelent pe TVos! Aplicatia Orange TV GO o folosesc pe televizor direct din Samsung Apps dar din nefericire are un crash la fiecare 10-20 de minute si se restarteaza televizorul sau ramane blocat. Sper intr-un viitor apropiat sa putem folosi aplicatia si pe Apple TV. Astept cu nerabdare!

a_d_y
Junior entuziast
Tocmai am comandat un apple tv 4k generatia noua si tare mi-as dori sa fie si OrangeTV go implementat ! Asteptam update!!

DanielaH
Moderator
@a_d_y, felicitări pentru achiziție! Să-l folosești cu plăcere! Vom întreba colegii de la Orange TV Go.

a_d_y
Junior entuziast
Daniela, mereu draguta 🙂 Asteptam cu mare interes 🙂

DanielaH
Moderator
Îmi pare rău că nu vin cu un răspuns mai exact, dar, din păcate, nu avem în acest moment mai multe informații. Dar vă asigur că vom anunța și aici și pe site (în pagina https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/smart-tv/) atunci când se vor lansa noi aplicații Orange TV Go compatibile cu alte modele de televizoare Smart sau o nouă versiune a aplicației compatibilă cu toate platformele Apple.

racape
Junior
Și eu aștept orange tv go pentru Apple TV, sa pot înlocui un chromecast și un fire stick cu Apple tv-uri.

corrpel
Începător
Si eu astept de 2 ani. Sa speram ca in curand va fii implementata. Nimic nu se compara cu experienta apple tv.

adranghel
Junior

Ar fi într-adevăr binevenită disponibilitatea Orange TV Go pe Apple TV.

Unul dintre ceilalți operatori locali a făcut deja acest pas.

Care operator? Mersi!

Focus Sat