anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestie extraoptiune 5G abonamente pentru vacante

DC
Junior entuziast
Salutare,
Dupa parerea mea, clientii Orange de pe abonament ar aprecia daca ati inventa o extraoptiune 5G, pentru vacante. Majoritatea dintre noi locuim in orase unde nu exista 5G, si cei care au 5G in orase il au in zone f. mici.
Totusi, operatorii din alte tari sunt mult mai avansati ca acoperire, si am aprecia daca Orange ne-ar oferi posibilitatea sa avem 5G in vacante.
Sau, daca vreti sa liberalizati 5G pentru mase, inventati o optiune 5G pentru prepay, cine e curios sa testeze sa o faca la liber.
5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator
@DC, mulțumim pentru sugestie! O vom transmite colegilor noștri de la Marketing.

Vio73
#StarMember
Salutare! Da, poate fi o soluție, dar numai dacă te duci in vacanță într-un oraș sau zonă unde ai acoperire 5g. Să sperăm că se va extinde și la noi mai repede și se vor îndrepta treburile. Am înțeles că în prezent se testează să se dea in folosință 5g-ul și în Arad .

DC
Junior entuziast
Eu ma refeream la orasele din alte tari. De exemplu, in Copenhaga, TDC Mobile si Telia au acoperire chiar buna 5G. Si as fi dat cativa euro sa am 5G + ceva GB in roaming inclusi in optiune pe langa ce am eu, in perioada vacantei. In rest nu am ce sa fac cu un abonament 5G, nu am 5G in orasul meu de resedinta.

Vio73
#StarMember
E o idee foarte bună, atât pentru in țară, cât și pentru afară!

Pololică
#StarMember
Pe pagina de roaming au început sa apară rețele cu acces la 5G. Deci sugestia începe sa fie deja anticipata. Cât despre accesul la 5G, da, ar fi o idee (asa cum accesul la roaming se face cu abonamente cu preț comercial (oferta publica, nu fidelizare) de la 10E în sus, ar putea introduce o opțiune de genul și pentru abonamentele mai mici. Dacă nu ma înșel, acum câteva luni parca dăduseră "la liber" pentru o luna (sper sa fiu corectat dacă a fost alta perioada) accesul la 5G.