anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestie adaugare canale noi in grila Orange TV Go

FaraUnID
Campion certificat
Am vazut ca ultima perioada in grilele operatorilor de cablu au fost destul de multe mutari de trupe, mai mult sau mai putin interesante.
- EXEMPLUL 1: Pe la inceputul anului a fost actualizata lista de canale must-carry fiind introduse. printre altele, urmatoarele posturi: Cinetube, 24 Mix Teleshop, Mooz Dance HD, Party Mix HD, Emi TV, Traditional TV.
Nici un canal din cele mentionate mai sus nu se regaseste in grila Orange TV Go.
- EXEMPLUL 2: In grila Telekom au fost introduse Fast and Fun Box HD si Filmbox Stars.
Grila Orange TV Go a ramas neschimbata.
Daca tot s-a concretizat achizitia Telekom Fix de catre Orange, de ce abonatii Orange DTH si Orange TV Go nu au acces la canalele Telekom Sport ??? Datorita faptului ca redactia de sport din cadrul Telekom a fost achizitionata de catre Clever Media, iar acestia lucreaza la propria platforma PrimaPlay.ro !!!
- EXEMPLUL 3: Canalul Sport Extra TV a intrat recent în grila Focus Sat, dupa ce anterior era deja disponibil și în rețelele Digi, Telekom și Vodafone. Din oferta de conținut Sport Extra TV fac parte competiții și evenimente transmise în direct și exclusiv pentru publicul din România. Printre acestea se numara: IndyCar, NASCAR, DTM, ONE Championship & Bellator MMA, Campionatul National de Raliu si dar grila nu este limitata doar la acestea.
In cazul Orange TV Go.... coafura rezista!
Si daca tot am adus in discutie Focus Sat... Serviciul concurent, de la ei, pentru Orange TV Go se numeste Focus Play TV, iar in pachetul maxim se regasesc:
- 97 canale TV
- extraopțiunea Cinema (suita HBO și Cinemax)
- platforma HBO GO
- Filmbox Premium și Extra HD
- Antena Play
- Biblioteca documentare premium National Geographic
Si tot la Focus Sat, utilizatorii au acces direct, din platfoma la serviciul Antena Play autentificarea realizandu-se cu datele contului Focus Sat.
In Orange TV Go avem un Youtube aruncat in scarba si cam atat.
De ce in reteaua #1 din punct de vedere al continutului treaba se afla undeva sub nivelul marii, iar viteza de implementare este egala cu viteza melcului in afara localitatii?
Cam ce ar trebui sa faca un utilizator Orange TV Go pentru a avea acces la servicii pay-per-view precum MaxPak / HBOGO, Netflix, Antena Play direct din platforma?
@DanielaH si MihaelaC Aveti cuvantul!
Daca reusiti sa veniti cu un raspuns inteligent, primiti un LIKE din partea mea.
5 Răspunsuri 5

mariancirjau
Junior entuziast
se plateste in plus pentru fiecare canal adaugat la focus sat

FaraUnID
Campion certificat
50 lei costa pachetul Play TV Extra al celor de la Focus Sat. In acesti bani ai acces la: 97 canale TV, suita HBO și Cinemax, acces in platforma HBO GO, Filmbox Premium și Extra HD, Antena Play.

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Din păcate și grila Orange tv s-a cam degradat în ultimii ani constant, pentru că în loc să se vină cu un conținut de calitate, s-au introdus doar umpluturi în cea mai mare parte, în timp ce s-au scos canale de nișă gen National Geographic, Discovery Science, etc. După ce ani de-a rândul s-a vorbit de conținut de calitate, în ultima vreme lucrurile s-au degradat și nici măcar Discovery Channel HD nu l-au introdus! Și Orange tv go este tot în urmă la capitolul conținut, cum era de așteptat!

queensoft
Explorator
Cum si, mai ales, de ce sa ai acces HBOGO, Netflix, Antena Play direct din platforma? Acele companii au aplicatiile proprii - adica exact acelea enumerate de tine sint aplicatiile, NU sint posturi TV !! Si nu cred ca le-ar conveni sa imparta pforutile cu Orange sau cu oricine altcineva.

FaraUnID
Campion certificat
Exact, de ce ai de ce sa ai acces HBOGO, Netflix, Antena Play direct din platforma? - Pentru ca se poate, de aia - Pentru ca in Orange TV Go programele Antena 1si cele din pachetul TVR nu sunt disponibile 24/7. - Pentru Orange are deja un parteneriat cu Netlix, HBOGO, Antena Play, Voyo - Pentru ca un posesor de Orange TV Box Go, care detine si abonament Antena Play, Netflix sau HBOGO nu are acces la aceste servicii si nici nu poate instala nimic pe acea conserva. Ori acel Orange TV Box Go a fost gandit, chipurile, sa-ti transorme televizorul basic in smart. Servici precum Antena Play, Netflix, HBOGO, Voyo, etc sunt ceea de din punct de vedere tehnic se numeste televiziune nonlineara.