Da, si pe mine m-ar interesa partea cu resigilatele, sa fie subcategorie separata de cea cu produse noi. In primul rand, ca pierzi timp sa faci zig-zag printre noi si reconditionate. As vrea si eu sa se specifice la fiecare reconditionat care e statutul lui, care ii sunt "hibele", asa cum se specifica la resigilatele de la eMag (ex: zgarieturi fine, ambalaj desfacut/deteriorat, accesorii folosite, etc). Am fost interesata, la un moment dat, de un resigilat si voiam sa stiu ce (nu) are, asa ca am intrebat pe chat un consultant Orange daca poate sa imi dea detalii despre acel telefon. Mi-a spus ca o sa vad ce probleme are telefonul doar cand il primesc si ca pot sa il restitui daca nu-mi convine. Asta mi se pare o perdere de timp si energie, sa astept predarea lui, sa verific eu ce defecte are si, daca nu-mi convine, sa il predau iar curierului. As fi preferat macar sa-l pot gasi intr-un shop, sa-l pot verifica inainte de a-l cumpara. Ca sa nu mai spun, ca nu pot sa vad daca i s-a inlocuit ceva sau e doar un aparat care a stat in showroom, unde a fost testat de clienti, sau unul care a fost returnat de un client nemultumit. Cand vezi titulatura de reconditionat, te duce cu gandul ca a fost reparat, ca i s-a inlocuit ceva, nu ca doar e resigilat. Corect ar fi sa ti se spuna din start care e statutul dispozitivului.