la 19-10-2024 06:48 PM - editat ultima oară la 21-10-2024 08:36 AM de DanielaH
Va sugerez sa faceti un sondaj de opinie legat de canalele preferate de abonati si sa il includeti intr-o rubrica noua in My Orange astfel vom stii daca vom avea sanse sa vedem anumite canale in grila.O seara frumoasa!
la 19-10-2024 06:52 PM
Salutare!
O idee bună, care sper să se materializeze cumva.
Seară faină!
la 19-10-2024 07:07 PM
Nu ar fi asa de complicat doar bunavointa trebuie.O seara faina si tie!
la 19-10-2024 07:18 PM
O idee interesanta. Dar cred ca trebuie un procent destul de mare de oameni care sa voteze. Există variante cu siguranță și susțin ideea.
la 19-10-2024 07:59 PM
Multumesc.Se creaza un poll la care se da share sau cam asa ceva
la 24-10-2024 09:52 AM
Salutare!
Ce canale ai vrea sa vezi? Ce urmaresc eu, nu simt nevoia de alte canale (plus ca le pot vedea si pe Orange TV Go).
PS: sper sa nu vina cineva sa ceara canalele Digi intrucat nu le da la nimeni (nu am aflat motivul: nu vor sau cer prea mult pentru ele).
la 24-10-2024 05:31 PM
MTV 80's.90's,Pro7,3sat HD,BBC First.Cred ca si altii isi doresc aceste canale de calitate deci nu sunt singurul
13-11-2024 12:22 PM - editat 13-11-2024 12:23 PM
Eu am venit la un moment dat cu ideea crearii unui sondaj de opinie legat de preferinte in materie de canale TV dar degeaba.Eu nu spun ca nu sunt canale de calitate in grila Orange dar "sa nu se lase pe-o ureche" crezand ca sunt number one si gata fiindca mai este pana acolo.
De ce DIGI au fost primii cu Sky Showtime,BBC First,Love Nature 4K?
la 13-11-2024 12:45 PM
Ce se scrie în comunitate se citește. Plus ca depinde ce difuzează fiecare. Am în grila Digi cele 3 BBC-uri și ma uit sporadic la Earth. La First nu m-a atras niciun serial (unele deja începute), iar la știri mai mult o comparație cu cnn.
La SkyShowtime nu ma încântă orele la ce m-aș uita, numai zic ca Warner are o parte din serialele la care vreau sa ma uit, deci pot zice pas (am avut aplicația și am mai vizionat înainte din filme).
la 11-11-2024 04:03 PM
Salutare tuturor.Ce se intampla aici ca e asa liniste?Nimeni nu vrea nimic,toata lumea e happy?..Hmmm...Eu de cand sunt aici nu am vazut nici un canal tv introdus in grila,nici un post de radio,nimic....Haideti macar cu un Prima Comedy.History ca de MTV-uri nu mai indraznesc sa zic nimic,BBC First era normal sa-l introduceti deja daca la concurenta a intrat tot pachetul BBC dintr-un foc dar...pauza
Si altii extind reteaua 5G dar se mai gandesc si la abonati
la 11-11-2024 04:30 PM
Comunitatea este un loc de impartasit impresii si experiente (in principal). Unii asteapta diverse raspunsuri, altii... nu au nevoie de alte informatii. In principiu, daca merge bine, nu se schimba.
Canalele indicate de tine deja sunt puse pe tapet. Vedem pe parcurs daca si cand vor fi preluate. Eu astept la Digi de 6 ani sa introduca 3 canale, dar afara ploua... (in Bucuresti chiar ploua). Deja m-am plictisit sa intreb (si nu vorbesc de canale care nu sunt cerute, ci de un ID, CI sau Animal Planet...) si cred ca fix pe asta se si merge.
PS: "Concurenta le are".
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor