la 11-11-2025 11:19 AM
Să zicem ca e momentul să regândim un pic programul de fidelizare! Chiar dacă e sfârșitul anului și nu e timp suficient pentru a se lua în considerare acest lucru mi-aș dori totuși să propun câteva îmbunătățiri în acest program! Aș dori să îl fac puțin mai performant , mai antrenant cu beneficii și de-o parte și de alta! Prima schimbare importantă ar fi:
- recomandă unui prieten rețeaua orange ! Așteptări de beneficii și criterii : să spunem ca pentru un număr prepay adus în rețea de tine și un cont myorange aferent să primenești un anume număr de puncte (un minim de 10 sau 20 puncte cred ca ar produce interes). Adu un prieten în rețeaua Orange cu un abonament și primești un număr mai mare de puncte !
De-asemenea mi-ar place ca în aplicația orange să apară posibilitatea rotunjirii plății în plus și această diferență să se constituie având pentru un telefon nou în momentul prelungirii abonamentului !
Aceste aspecte au fost implementate cu succes în alte aplicații dar sub alte forme ! Mai am 3 idei însă vă las și pe voi să spuneți cum am putea îmbunătăți sau face mai antrenantă această campanie .
Deci întrebarea:
Aveți idei , propuneri pentru acest program?
la 11-11-2025 02:02 PM
Salutare!
Eu aș reveni la triplarea punctelor la achiziționarea unui telefon , cu prelungirea unui abonament pe 24 luni din magazinul online.
Sigur, într-o perioadă de criză, cred că va fi mai greu cu punerea acestor propuneri în practică.
Interesante propunerile tale, dar parcă au mai fost din astea și nu au avut efect, din păcate.
la 11-11-2025 06:05 PM
Nu imi aduc aminte de asa ceva insa nu te contrazic ! Triplarea punctelor a fost foarte buna , imi aduc aminte ! Valoarea maxima era identica ca in prezent , 500 euro ! Eu cred cacele doua idei sunt foarte bune si benefice pentru orange dar si pentru clienti! Avantajele pentru orange, in cazul in care clientii constieti de oferta sunt cat mai multi , sunt ca acestia nu mai parasesc reteaua in favoarea digi( care are o campanie destul de agresiva de racolare a clientilor) si implicarea clientilor existenti in activarea cartelelor sim si abonamentelor și utilizarea lor ! Dar na, ce sa zic . Astept totuși oameni mai entuziasmați și mai doritori și plini de viață decât dumneavoastră domnul Vio și poate mai deschiși în a-și exprima ideile!
multumesc
la 11-11-2025 06:13 PM
Si pentru a-ți expune problema îți arăt o strategie de portare folosită de cei de la DIGI :” ooo , sărut mâna mamaie , ai telefon? Și cat plătești , da nu vrei să dai decât 11 lei ? Păi eu îți dau cu 11 lei pe lună (omitere timp de 6 luni)! Păi zi numărul de telefon! Da ai și buletinul? Bine , gata , fac o poza la buletin și de săptămâna viitoare îți apare digi in loc de orange și îți vine mesaj când trebuie să plătești! Gata “
Și mai este și varianta pentru tineret dar nu o mai povestesc fiindcă e relativ identica
la 11-11-2025 07:00 PM
Acum, nu știu care este afacerea pentru Digi, când curentul este uneori și 1,7 lei/ kw! Dar fiecare știe ce face, mă gândesc! Știu, o să-mi spui că e corect așa, nu știu, dar cred că pe praful ăsta, ca să nu-i zic noroi, nu știu cât se va merge la dumping.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor