anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Imbunatatire grila TV

Nandy1973
Explorator

Azi am citit ca la concurenta  rosie vor introduce tot pachetul BBC + Prima History,World,Comedy si la voi inca nimic.

As fi multumit sa vad niste schimbari in bine si la noi in grila cum ar fi BBC First,MTV80s,90s si mai spuneti si voi.

Internetul de la voi e bun dar la grila tv mai trebuie lucrat.O zi plina de idei bune!

3 Răspunsuri 3

Pololică
#StarMember

Salutare!

Prima World este fosta Arcadia World si documentarele sunt ale lor [Arcadia]. Canalul mi se pare a fi o concurenta la Cinethronix (canal disparut de la Digi).

Din pacate, grilele TV sunt subiective: pentru unii sunt bune (Sport, Kanal D, Antena Stars, etc) pentru altii nu (lipsa canale documentare sau muzica). Probabil o sa auzi raspunsuri de genul: nu te mai uita la tv ca nu e bine... Personal, ma aflu in situatia sa fiu "vaduvit" de cateva canale de nisa (sunt la mult iubitul Digi cu televiziunea care nu mai misca nimic pe partea asta) si duc lipsa ID si CI (sunt doua canale despre criminalitate).

Da, sunt de acord cu faptul ca e bine sa fie o cerere asupra unor canale specifice sau tematice.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Ca fapt divers, dacă ai pachetul mare, Orange are cea mai bună grilă tv și cele mai multe canale tv la calitate HD. Sigur că întotdeauna este loc de mai bine, dar probabil că aducerea unor canale mai bune în grilă ar însemna ceva costuri suplimentare, la care nu cred că ar exista bucuroși. 

Acele canale ale Prima sunt de fapt ale unui partener de afaceri cu patronul de la RCS RDS, Zoltan Teszari și este normal să aibă o înțelegere bună între ei, mai ales că doresc să achiziționeze și Telekom Mobile.

Deci e o încrengătură mai mare acolo. Unele detalii le găsești și aici .

Baftă!

Crezi ca introducerea pachetului BBC in grila va duce automat la costuri suplimentare?Nu prea imi vine sa cred dar vom vedea.Daca avem BBC News si Earth ar trebui sa avem si First fiindca nu este exclusivitatea lui DIGI  cum am crezut la inceput