anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Feedback si sugestii Pinata Party

Zop
Explorator
Buna tuturor. Nu stiu cum voi, dar eu nu primesc nicio placere in a acumula puncte pinata...Imi lipsesc emotiile pozitive,adrenalina si peak-urile de corticosteroizi cu care asteptam fiecare extragere. Cand erau premiile fizice cu revendicare manuala era altfel, stiai ca o poti face cu mana ta. Era vorba si de noroc, daca faceai refresh cu o secunda mai devreme pierdeai totul. Dar acum ce ? Strang 1000 de puncte pentru ce ? Pentru ceva care macar nici nu se face live ? La fel cum au fost extrase 10 telefoane oppo joi acum 2 saptamani cand s-a terminat campania veche ?? A vazut cineva vreo lista ? Nu imi trezeste deloc apetitul sa particip la asa ceva. Si punctele le acumulez lent fara vreo placere. Cat vine vorba despre premii la noua editie, sunt in numar de 30 doar... la vechea campanie erau sute ( chiar daca aveau valoare monetara mai mica)... Mai mult participanti fericiti, dar si suparati multi, oare acum cati suparati vor fi??? Tombola nu este cea mai perfecta solutie, vedeti mai jos.
 
 
Solutie:
Vechea pinata party era perfecta din punct de vedere a premiilor si modul de revendicare, care ar fi trebuit putin modificat. Au facut ei o chestie desteapta de a pune o ora random de update a premiilor, insa ca de obicei in Romania, au facut-o cu mana stanga. Cica era random, dar a aparut de fiecare data fix la ora 12:30, facand inutila sa fie modificarea! Ce propun eu. Nu in fiecare marti sa fie ora random, ci incepand cu o zi ( de ex. luni ora 10.00 ) pana saptamana viitoare aceeasi zi, sa fie alocate premiile saptamanii random, fara vreo notificare. Uite atunci o sa fie cel mai interesant pescuit! Ai intrat tu intr-o oarecare zi si hopa acolo boxa disponibila, tu avand punctele necesare. Hop si ai luat-o. Cate emotii ? O groaza. In asa mod pot sa fie alocate premiile cate 1 sau toate 5 ale saptamanii, cate o categorie sau mai multe deodata ( la fel random sa fie nr. si tipul de premii ).
 
Ce parere aveti? Imbunatatiri? Va place noua pinata cu premiile iluzorii?
26 Răspunsuri 26

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Vă rog frumos să păstrăm subiectul discuției despre Pinata Party. Alte dezbateri nu își au locul aici. Vă mulțumim pentru înțelegere.

delfinas
#StarMember
Sa faci resuscitare trebuie sa stii, ar trebui orice cadru medical sa stie asta. Cat despre salarii, sa fim seriosi, acum sunt salarii mari in sistemul sanitar, slava Domnului! O asistenta are minim 4500 de lei, fara sporuri si garzi. Sistemul sanitar are nevoie de cadre, pt ca e deficitar. Si da, e nevoie de medici si in spitalele din orase mai mici, au dreptul si locuitorii de acolo la acces facil la servicii medicale. Mie mi se pare absurd ca toate cazurile grave sa fie trimise la Bucuresti. Inteleg ca in unele spitale mai mici nu exista toata aparatura din spitalele mari, dar asta se poate obtine cu dedicatie si lupta. Nu poti cere sa mergi mereu la de-a gata. Da, aparatura e f importanta in acest secol, dar e bine sa stii sa te descurci si cu mijloace mai rudimentare, pt ca nu se stie cum ajunci intr-o situatie critica fara aparatura sau chiar fara acces la energie elctrica. Si de aceea erau buni medicii si din spitalele mici, pt ca isi dezvoltau aptitudini profesionale si fara sa aiba acces la aparatura care sa le usureze activitatea, La fel, nu mi se pare ok sa faci scoala pe banii statului roman si sa pleci sa lucrezi in alta tara. Asa cum cei care fac scoli militare sau de politie fac contract si, daca refuza sa lucreze niste ani in sistem, platesc o suma mare, ca o plata a studiilor.

Zop
Explorator
Asistenta... Care face o postliceala.. Are 4500. Eu cu 6 ani, 6 ani de facultate, tu stii ce e asta? Am 3000 net.. Garzile in primii 2-3 ani de rezidențiat nici nu se plătesc! Faci voluntariat la greu! Plateste chirie, facturi, abonamente la jurnale, reviste internationale de medicina, acces la articole care incep de la 200-400 de dolari pe an, de altfel nu te dezvolți ca medic fara sa citesti informații noi in permanenta! Informația in medicina costa! Si cu ce ramai din 3000 de ron pe luna? Dupa 5-6 ani de rezi ramai somer! Ce suntem noi? Sclavii societății? Tu ai ramane aici cu asa condiții? P. S. Nu e vorba de aparate in orasele mai mici sau sate, comune, ci de cazuistica! Cele mai multe si diferite cazuri sunt in orasele mari, centrele universitare. Vrei sa te formezi și sa devii profesional, ramai la oras, de nevoie. P. P. S. Nu e la tema răspunsul, dar rog frumos moderatorii sa il lase.

Lacatus_geanina
Începător
Cum incarc cartela orange

Viocat
Senior certificat
@ Lacatus Geanina Poți face o reîncărcare PrePay de pe un abonament Orange dacă: ► au trecut 3 luni de la activarea abonamentului tău ► nu s-a atins valoarea maximă lunară în limita căreia poți face o reîncărcare PrePay. Aceasta depinde de valoarea facturilor pe care le-ai achitat în ultimele 12 luni. Pentru a afla numărul maxim de reîncărcări pe care îl poți face lunar poţi apela Serviciul Clienți, la numărul 300. Modalitatile de reincarcare sunt: 1Din contul tau My Orange 2Din Aplicatia My Orange 3 Apel gratuit la *100# 4 Apel gratuit la 200. Alte modalitati de reincarcare: -Tichet de reincarcare -cartela razuibila de reincarcare -transfer credit -Reincarcare de rezerva

Cocodrillo
Junior entuziast
Asa cum a mai răspuns un alt participant aceasta editie favorizeaza pe membrii cu carte pre pay/ eu cu abonamentul meu de 15 euro=NU/ ca să trec la alt plan tarifar nu mă avantajeaza și nici prelungirea contractului/ contractul meu se reinnoieste anual pentru ca nu doresc sa achizitionez telefon blocat in retea...

delfinas
#StarMember
Cocodrillo, cum adică Pinata Party ii favorizează pe cei cu cartelă prepay? Contractul nu ți se reînnoiește anual, ci atunci când faci o schimbare de plan tarifar. Cât despre telefoane blocate în rețea, doar cele de Apple sunt așa, restul modelelor sunt "la liber".

Dany_87
Junior entuziast
Din păcate ...eu la vechea ,,pescuire" am pierdut toate punctele.....de câte ori intram pe cadourile cu livrare....erau întotdeauna epuizate.....ca la sfârșit ...să văd în listele piblicate câteva nume (aceleași nume săptămânaĺ) care au primit premiile în fiecare săptămână.... Deci ....da..... noul joc ....nu mă încântă nici cât vechiul.... câștigă doar cine ,,trebuie"..... 😞

Claudia11
Junior entuziast
Este un joc minunat!

Enrique_Bossu
Junior
Este un concurs aiurea ,parca ar fi extragere la Lotto si ar fi măsluite zarurile ! Cîștiga parca cine vor unii angajați ...cunoștințe de-al lor ! Să le fie rușine ,căci nu au puțin respect și decenta ! Pe deasupra MY Orange, aplicația , cam da erori și la reincarcari iau banii și nu îți intră opțiunea ! Așa ceva cam suna a frauda ! Cînd iei banii de pe om ,fara bun simt și nu primește nimic in schimb ,adică opțiunea sau creditul ,ce a plătit ! Hoție la drumul mare ! Să va fie rușine ! La sfârșitul anului 2020 ,cind a fost acel concurs cu premii , înainte de cu vreo două luni de Crăciun , a fost acel concurs cu premii : Internet, minute, credit și nu s-au pus nici un fel de condiții , a reușit sa cistige toată lumea ! Acum se impun tot felul de condiții ! Îți dau cu o mînă și îți iau cu două miini !

Claudia11
Junior entuziast
Eu cred că da e interesantă!

godan79
Junior
De acord cu extragerea live si publicarea castigatorilor intr-o postare separta si nu ascunsa prin nu stiu ce postare