la 23-08-2020 07:09 PM
la 24-08-2020 09:43 AM
la 24-08-2020 09:52 AM
la 24-08-2020 11:18 AM
la 24-08-2020 11:32 AM
la 24-08-2020 11:44 AM
la 24-08-2020 12:23 PM
Salut tuturor.
Scopul comunității este să ajutăm, să răspundem la întrebări despre produsele și serviciile Orange și să dezbatem subiecte despre tehnologie în general. Așa cum am menționat și în Principiile Comunității cu care toți dintre voi ați fost de acord în momentul în care ați deschis contul de membru, aici dezbatem idei și situații, nu persoane.
Acest topic nu își are locul aici, deja s-a transformat în dezbatere de răspunsuri și mod de exprimare, fără a fi nimic constructiv. Însă îl vom lua ca pe un feedback pentru a îmbunătăți experiența membrilor. Iar pentru acest lucru avem nevoie și de ajutorul vostru. Și aici ma refer la opțiunea care este menționată și în Principii - Raportarea de conținut. Sunt momente în care nici eu, nici Daniela nu putem reacționa imediat sau în câteva ore, așa cum se întâmpla noaptea sau în timpul zilelor de weekend. În aceste situații, prin raportare de conținut ne puteți ajuta să observăm cât mai rapid și să acționăm când este cazul, în funcție de situație prin modificări și contactarea persoanelor (@mihai_13 aici este și situația sesizată de tine, când observi, poți raporta conținutul. Pentru a nu altera esența subiectului, autorul topicului nu mai poate edita titlul și descrierea după ce primește răspunsuri).
Topicurile vechi și care nu mai sunt de actualitate sunt închise, însa cele de actualitate nu sunt închise tocmai pentru ca membrii noi să poată comenta în situația în care au trecut printr-o altă experiență sau au încercat sugestiile menționate și nu au ajuns la o soluție și tot au nevoie de ajutor.
Sunt și situații în care un topic vechi este "redeschis" printr-o nouă dezbatere, ceea ce este în regulă. Dacă sunt răspunsuri repetitive care nu aduc informație suplimentară atunci le ștergem și când observați astfel de situații puteți raporta și verificăm.
Multe dintre mesajele de "3-4 cuvinte" au fost șterse dacă nu aduceau plus valoare sau nu ajutau topicul respectiv. Însa pe topicurile de informare, cele care prezinta secțiuni preluate din articole sau pe topicurile de socializare unde fiecare își exprimă părerea despre subiect am lasat chiar și unele răspunsuri mai scurte, fiind vorba despre exprimarea unei opinii cu privire la o anume știre și nu discutăm neapărat de a aduce valoare.
Apreciem punctul tuturor de vedere, de aceea am și deschis această comunitate, pe lânga ajutorul oferit, schimbăm idei și dezbatem subiecte despre tehnologie, despre produsele și serviciile Orange. Vă rugăm în continuare să dezbatem idei și să nu aducem jigniri altor membri. În situația descrisă pe acest topic ce ne ajută este opțiunea de raportare de conținut și analizăm posibilitatea de a crește numărul minim de caractere pentru raspunsuri. Vă vom ține la curent cu această inițiativă.
Vă doresc o zi frumoasă și liniștită.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor