anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cadou de sarbatori - mi-ar place sa vad o surpriza placuta in grila Orange

Nandy1973
Explorator

Se apropie sarbatorile si tare mi-ar place sa vad o surpriza placuta in grila Orange.Umblati la butoane in favoarea abonatului si la cat mai multe surprize placute!Haideti ca se poate!

10 Răspunsuri 10

delfinas
#StarMember

Mai exact, ce ti-ai dori?

Love Nature 4K,MTV 80's,AMC HD si FilmCafe HD  fiindca variantele lor SD se vad oribil si mai adaugati si voi ce v-ati dori.Eu de cand fac parte din comunitatea Orange  am observat ca toti va feriti sa veniti cu propuneri pe partea de TV.De ce?

Eu nu pot sa-mi dau cu presupusul pe tema asta, pt ca sunt clienta Digi la servicii fixe.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Eu nu mă feresc, dimpotrivă chiar mi-ar plăcea să se ofere cât mai multe canale in format HD și/ sau 4k. Dar vedem dacă și cei de la Orange iau în considerare acest aspect. Sigur că mi-ar plăcea să se întâmple acest lucru!

Baftă!

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Pe sfârșit de an sunt slabe șanse să se mai introducă/modifice ceva in grila.

Însă dacă cineva își va pune o dorință în noaptea dintre ani, poate se va îndeplini în 2025.

Nandy1973
Explorator

Nu știți careva dacă vom avea parte de ceva noutăți în noul an?Ce-ar fi să se înnoiască grila cu un canal pe lună?Nici nu cer așa mult doar să fie canale de calitate gen BBC Earth,Love Nature sau Stingray Concerts.Un an bun să aveți!

Probabil vor fi canale noi asta nu poate ști nimeni  🙂eu oricum nu ma uit la TV, deschid TV doar ca să se uite copilu la desene 

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

BBC Earth și Love Nature sunt în grilă, chiar la calitate HD.

Sigur că ar fi frumos să introducă mereu canale noi, dar probabil că asta ar însemna prețuri majorate. Iar nouă ne place cât mai ieftin.

Un An Nou cu realizări!

Cu siguranță vor mai apărea canale noi, însă vom vedea daca vor fi de calitate sau must carry.

Vor apărea National TV 2 și Favorit TV 2.

Ar fi super daca ar introduce și Mtv-urile (80'S/90'S), BBC First, Fashion TV, Prima World, Prima History, Prima Comedy etc.

In sfarsit cineva care vorbeste pe limba mea😊