la 16-10-2024 01:21 PM
23-10-2024 07:10 AM - editat 23-10-2024 07:11 AM
@Lucifer sper că ești conștient de faptul că orice dispozitiv conectat prezintă un risc potențial la atacuri cybernetice... fie că vorbim de un banal senzor inteligent, fie că vorbim de rețeaua de acasă sau de telefonul din buzunar.
Eu cred că scenariile acestea cu vulnerabilitățile sunt zugrăvite într-un mod... nerealist... avem prostul obicei de a ne da cu părerea despre orice pozând în fini cunoscători... dovadă mai bună ca această comunitate nu este nevoie...
Nici mie nu-mi place entuziasmul exacerbat a lui Musk dat trebuie să dăm Cezarului ce e al Cezarului... fără oameni ca el, ca Steve Jobs care nu era nici el vreun îngeraș... acum am fi tot la telefoanele cu disc și cu butoane, și-am conduce pe străzile din România mașini Dacia 500 Lăstun... ca să nu spun mai departe...
Și știi ce-mi place la oameni? Faptul că n-au bani să treacă strada dar sunt specialiști în... rocket science...
Potoliți-vă cu toții și înainte de a deschide gura, deschideți mintea... puneți mâna pe o carte (nu de poker)... încercați să înțelegeți cum funcționează lucrurile...
la 16-10-2024 02:26 PM
Un hazard pentru siguranta publica. Masinile vor fi vulnerabile la atacuri cibernetice, care se pot solda cu victime.
Ca orice produs 'revolutionar' prezentat de Elon Musk, acestea vor aparea tarziu pe piata si vor dezamagi, vezi povestea Cybertruck-ului.
23-10-2024 07:10 AM - editat 23-10-2024 07:11 AM
@Lucifer sper că ești conștient de faptul că orice dispozitiv conectat prezintă un risc potențial la atacuri cybernetice... fie că vorbim de un banal senzor inteligent, fie că vorbim de rețeaua de acasă sau de telefonul din buzunar.
Eu cred că scenariile acestea cu vulnerabilitățile sunt zugrăvite într-un mod... nerealist... avem prostul obicei de a ne da cu părerea despre orice pozând în fini cunoscători... dovadă mai bună ca această comunitate nu este nevoie...
Nici mie nu-mi place entuziasmul exacerbat a lui Musk dat trebuie să dăm Cezarului ce e al Cezarului... fără oameni ca el, ca Steve Jobs care nu era nici el vreun îngeraș... acum am fi tot la telefoanele cu disc și cu butoane, și-am conduce pe străzile din România mașini Dacia 500 Lăstun... ca să nu spun mai departe...
Și știi ce-mi place la oameni? Faptul că n-au bani să treacă strada dar sunt specialiști în... rocket science...
Potoliți-vă cu toții și înainte de a deschide gura, deschideți mintea... puneți mâna pe o carte (nu de poker)... încercați să înțelegeți cum funcționează lucrurile...
la 23-10-2024 01:06 AM
Nu sunt împotriva tehnologiei și a evoluției, dar consider că ar trebui foarte bine controlat totul și să existe legi internaționale elaborate concret.
23-10-2024 01:26 AM - editat 23-10-2024 01:27 AM
Sunt interesante si sunt viitorul, imi plac si este un pas inainte al tehnologiei. Mai trebuie perfectionate si asta se va intampla cu timpul, dar este un inceput destul de bun in directia asta. Si ultima reusita a lui SpaceX cu Falcon Heavy este fantastica...
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor