anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce parere aveti de noile produse prezentate de Tesla? Cybercab aka Robotaxi, Robovan, Optimus.

kpeter06
Junior entuziast

kpeter06_1-1729073977163.png

kpeter06_3-1729074023721.jpeg

kpeter06_4-1729074078038.png

Puteti urmari evenimentul integral aici https://youtu.be/6v6dbxPlsXs

1 Soluţie acceptată‚

@Lucifer sper că ești conștient de faptul că orice dispozitiv conectat prezintă un risc potențial la atacuri cybernetice... fie că vorbim de un banal senzor inteligent, fie că vorbim de rețeaua de acasă sau de telefonul din buzunar.

Eu cred că scenariile acestea cu vulnerabilitățile sunt zugrăvite într-un mod... nerealist... avem prostul obicei de a ne da cu părerea despre orice pozând în fini cunoscători... dovadă mai bună ca această comunitate nu este nevoie... 

Nici mie nu-mi place entuziasmul exacerbat a lui Musk dat trebuie să dăm Cezarului ce e al Cezarului... fără oameni ca el, ca  Steve Jobs care nu era nici el vreun îngeraș... acum am fi tot la telefoanele cu disc și cu butoane, și-am conduce pe străzile din România mașini Dacia 500 Lăstun... ca să nu spun mai departe...

Și știi ce-mi place la oameni? Faptul că n-au bani să treacă strada dar sunt specialiști în... rocket science...

Potoliți-vă cu toții și înainte de a deschide gura, deschideți mintea... puneți mâna pe o carte (nu de poker)... încercați să înțelegeți cum funcționează lucrurile...

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Lucifer
Cunoscător

Un hazard pentru siguranta publica. Masinile vor fi vulnerabile la atacuri cibernetice, care se pot solda cu victime.

Ca orice produs 'revolutionar' prezentat de Elon Musk, acestea vor aparea tarziu pe piata si vor dezamagi, vezi povestea Cybertruck-ului.

@Lucifer sper că ești conștient de faptul că orice dispozitiv conectat prezintă un risc potențial la atacuri cybernetice... fie că vorbim de un banal senzor inteligent, fie că vorbim de rețeaua de acasă sau de telefonul din buzunar.

Eu cred că scenariile acestea cu vulnerabilitățile sunt zugrăvite într-un mod... nerealist... avem prostul obicei de a ne da cu părerea despre orice pozând în fini cunoscători... dovadă mai bună ca această comunitate nu este nevoie... 

Nici mie nu-mi place entuziasmul exacerbat a lui Musk dat trebuie să dăm Cezarului ce e al Cezarului... fără oameni ca el, ca  Steve Jobs care nu era nici el vreun îngeraș... acum am fi tot la telefoanele cu disc și cu butoane, și-am conduce pe străzile din România mașini Dacia 500 Lăstun... ca să nu spun mai departe...

Și știi ce-mi place la oameni? Faptul că n-au bani să treacă strada dar sunt specialiști în... rocket science...

Potoliți-vă cu toții și înainte de a deschide gura, deschideți mintea... puneți mâna pe o carte (nu de poker)... încercați să înțelegeți cum funcționează lucrurile...

CO18
Junior entuziast

Nu sunt împotriva tehnologiei și a evoluției, dar consider că ar trebui foarte bine controlat totul și să existe legi internaționale elaborate concret. 

BlackWolf
Maestru

Sunt interesante si sunt viitorul, imi plac si este un pas inainte al tehnologiei. Mai trebuie perfectionate si asta se va intampla cu timpul, dar este un inceput destul de bun in directia asta. Si ultima reusita a lui SpaceX cu Falcon Heavy este fantastica...