anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu primesc email de validare Orange Money

appks
Junior entuziast

Puteti explica care-i motivul pt. care nu-mi trimiteti email de validare a serviciului Orange Money,indiferent de cate emailuri incerc sau pe ce smartphone.

12 Răspunsuri 12

arsradu
#StarMember

Salut,

Noi, cei de aici din Comunitate, suntem, in mare parte, clienti ca si tine. 🙂 Asta doar ca sa pornim cu "dreptul" inainte.

Acuma, ne poti spune cumva la ce fel de email de validare te referi...? Eu unul am Orange Money, imi place, dar nu am dus lipsa niciunui email important. E ceva ce consideri ca ar fi trebuit sa primesti? Ai intampinat probleme la activarea serviciului? Ai primit vreo eroare?

Ar ajuta daca ai putea sa vii cu ceva mai multe detalii. Eventual o captura de ecran, daca e vorba de o eroare.

Ca o mica paranteza, din cate stiu, sunt cateva mici probleme la activarea noilor carduri Orange Money. Nu stiu daca s-au rezolvat, sau daca influenteaza in vreun fel problema ta. Dar am zis sa mentionez, in caz ca te ajuta.

Client Orange

appks
Junior entuziast

Salut,stiu ca suntem doar clienti,e drept vroiam raspuns din partea Orange,ca deh,sa zicem ca sunt mai pe subiect,hmda...deci vreau sa im fac cont la Orange Money,am pus nr. telefon,adresa de mail si...asteapta mailul de validare,sa pui codul sa trec mai departe...cu activarea,si cum daca Orange nu trimite mailul?

Aha! Acum e foarte clar!

Ok, deci e posibil sa aiba un pic de legatura problemele pe care le-au raportat alti clienti zilele trecute, cu cea de care zici tu.

Email-ul banuiesc ca l-ai verificat sa fie corect, nu?

Stiu, stiu. Sansele sunt foarte mici sa gresesti acolo. Dar...se mai intampla. Si se poate intampla oricui. Zic doar sa excludem din start chestiile evidente, atata tot. 🙂

Daca e totul corect setat...e posibil sa fie intr-adevar ceva probleme la primirea acelor email-uri.

Ce pot sa-ti recomand, ar fi sa incerci sa iei legatura cu un consultant, la 300, ramura 2 (Orange Money). Vezi poate te pot ajuta ei cu activarea contului. Eventual cu ocazia asta, le spui si de problemele tale cu email-ul. Cel putin asa as face eu. Vezi daca te ajuta.

De asemnea, in caz ca adresa de email nu e pe Gmail (se intampla mai des cu alti provideri de mail), verifica si folderul de Spam, in caz ca a aterizat acolo din greseala.

Client Orange

appks
Junior entuziast

Email-ul e corect...chiar si parola cand deschid email-ul :)) e corecta...gmail,nu-i cel mai des utilizat ?! Tevatura multa...pe masura profesionistului roman...in de toate si nimic...companie straina cu angajat roman...nema profesionism,oricum mersi de raspuns 🙂 veteran al comunitatii!

appks
Junior entuziast

Deci cum sa pui codul de validare email,si sa faci cont pe Orange Money,daca ei nu trimit mailul?

Salut @appks

Ca si regula generala, atunci cand încerci de mai multe ori o validare sau generare de cod este posibil ca sistemul sa te blocheze pe motiv de spam. Știu ca eu am așteptat vreo 5 min pana sa primesc acel cod pe mail, oricum nu am reusit nici eu sa imi fac contul si a trebuit sa merg in magazin pentru acest lucru. Ce mai poti verifica, daca nu cumva mail-ul a intrat in folderul Spam, sa suni la serviciul clienti Orange Money pentru o verificare a procesului de inregistrare. Numarul de telefon folosit la inregistrare din ce retea este?

appks
Junior entuziast

Salut,acum am reusit dupa ce,asa e,m-au blocat o ora,dupa n incercari,de generare cod,dar asta fiindca am testat aplicatia,chestiunea era ca nu trimiteau mailul acela de validare,acum merge,mi-au trimis mail,se poate face cont...probabil nu erau angajatii la servici,cand am vrut cont,acum pe la pranz,sunt pe metereze:))...dar sunt multe de slefuit la serviciile Orange...ex.cartela mergea bine in zona,acum doar in router,mentionez ca Orange este operatorul principal,la care am  avut abonament,acum doar pe cartela,alt exemplu e Yoxo...cu detalii constatate intr-o alt postare.

appks
Junior entuziast

erata...intr-o alta postare

Super! Bine ca s-a rezolvat.

Pentru erata, nu e nevoie sa faci o postare noua. Ai in meniul din coltul din dreapta al fiecarui mesaj, optiune de Editeaza Raspuns.

arsradu_0-1692781053816.png

 

Client Orange

appks
Junior entuziast

😁👀😳😜👍🏻🤓...thanks!

Super! Cel mai probabil procesul ce se ocupa de trimiterea mail-ului a avut o eroare sau s-a oprit peste noapte iar acum cineva l-a repornit. 

appks
Junior entuziast

Ai dreptate sau...ba ?! sa vedem,sa constatam...cu serviciile Orange,e de munca...nu ca ceilalti ar fi altfel...hmda...bine ca o venit un angajat la job,cu chef de munca si a repornit masinaria :)) multam,senhor Rafa:)