la 06-03-2024 01:06 PM
Salut,
Am acceptat pe 22 februarie o oferta de pe site-ul Orange, pentru portarea unui numar. Contractul a venit prin curier cu sim-ul numarului provizoriu. Portarea era programata undeva pe 26 februarie dar, nu s-a intamplat nimic.
Am incercat sa iau legatura cu Orange si atunci am descoperit ca sunt doua entitati (gresela mea), portarea trebuia sa se realizeze la Orange Communication. Am vorbit pe chat cu roboti si doua persoane, mi s-a spus ca nu exista nici o cerere de portare, desi am un numar si un contract semnat, inclusiv sim provizoriu. Ma bate gandul sa reziliez contractul in termenul celor 14 zile , fiindca vad ca nu se intmpla nimic, desi mi s-a promis ca voi fi contactat. Ce parere aveti ? Maine, 7 martie , este ultima zi din cele 14...
la 07-03-2024 04:32 PM
Parca toate sunt facute sa te incurce...dar de fapt sunt capcanele operatorilor care vor sa te inhate de client...
Am ramas deocamdata la vechiul operator, am toate facilitatile nelimitate, perioada contractuala minima 0 luni si un pret mai mult decat decent.
Multumesc tuturor ptr informatii!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor