anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Fara consum in roaming la abonament cu roaming

davod
Începător
In urma cu ceva timp am fost mutat in orange de la Telekom, stie toata lumea povestea, nu e cazul sa o spun. Doar o intrebare: las pozele mai jos, acum cateva luni aveam 5gb pe care ii puteam folosi in roaming, insa acum la acea sectiune zice doar fara consum in roaming. Ce poate insemna asta? Nu mai am roaming deloc pe abonament? Am 3 numere si la toate arata asa.
2 Răspunsuri 2

Pololică
#StarMember
Inteleg ca nu mai ai acces la roaming. Din cate stiu, contractele au fost preluate ca atare (ca exemplu: daca aveai nelimitat la 3E, contractul a fost preluat cu nelimitat la 3E cu toate beneficiile). Suna la 300 si verifica. E posibil sa fie vreun bug in aplicatie sau eroare in sistem. SAU ti-a expirat perioada minima contractuala si accesul la roaming era doar pe acea perioada de 2 ani.

Vio73
#StarMember
Salutare! Posibil să fie ceva în neregulă pe contul tău, pentru că au avut loc multe transformări în ultimul timp și cine știe ce s-a întâmplat. Te sfătuiesc să lași o sesizare la adresa sesizari@orange.com sau să îi contactezi prin Chat Djingo. Succes!