anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Date dezactivate abonamente copii

csi2
Junior

Buna ziua Orange !

Ma aflu in situatia in care am unul din copii in excursie si are datele dezactivate pe motiv ca are cost suplimentar 4 euro. Celalalt copil are 36 euro(am trimis email sa clarific situatia).

Deci, is la 10 mii km distanta si nu pot lua legatura cu copilul. Am 4 abonamente (3 eu + sotia) si pachet tv satelit/net fix/ tlf fix. Is client la orange din 1997(dialog).

Ma aflu in US azi(navigator)  si am roaming de la digi RO cu 4 euro /GB tot atat cat se pare ca ati tarifat consumul extra abonament in tara ! E jenant !

O sa portez toate cele 4 numere ! Copiii au facut cost suplimentar pentru ca internetul fix de acasa NU merge tot timpul. Am facut sesizare , a venit cineva si a verificat legaturile. Cand era Telekom nu am avut probleme, acum seara am viteza la fel ca si acum 25 de ani , 4 kbs/s.

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, da , în caz de cost suplimentar, mai blochează datele mobile. Trebuia să ceri cost control sau să iei un abonament cu internet nelimitat total. Din păcate, astea sunt ofertele Orange. Poți lua destule abonamente reduse la jumătate cu net nelimitat.

Uite, acum , de exemplu, ai fun 11, redus la jumătate cu net nelimitat pe bune. Atenție, la Digi ai doar 80 sau 100 GB, după care scade viteza și netul este inutilizabil.

Ai aici detalii :

https://www.orange.ro/abonamente/

Trebuie să ii contactezi prin Chat Djingo sau din secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

Dacă ai trimis deja email, așteaptă să rezolve cumva situația și sper să se întâmple cat mai repede.

Baftă!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Internetul de aici e pe fibra sau modem 4G?

In acea excursie nu exista WiFi pe nicaieri astfel incat sa puteti comunica? Semnal nu e sa puteti lua legatura telefonic?

Pe viitor, pentru copii recomand mai degraba o cartela prepay. Nu se poate face cost suplimentar, si e posibil sa aiba chiar mai mult net inclus decat pe abonament (depinde de abonament, dar asta e alta discutie). Ideea e sa nu se mai faca cost suplimentar. 

Iar pentru problema de net, din pacate, trebuie facuta/refacuta o solicitare catre cei de la Relatii Clienti.

De mentionat ca noi, cei de aici din Comunitate suntem, in mare parte, clienti ca si tine. Nu angajati Orange, nu suport Orange.

Pentru suport Orange, recomand mijloacele de contact de aici.

Client Orange

Am vorbit la telefon  dar la ora 15 plec din port si nu mai am semnal pana luni cand ajung in Mexic. Pe mare tinem legatura exclusiv prin whatsapp.

Acasa din pacate am net adsl prin linia de telefon fix. Nu am alta optiune, sat de munte in Moldova. Ma gandeam la Starlink-ul lui Musk , e 220 lei lunar.Au ceva probleme de vreun an, cade complet netul in diferite perioade ale zilei. Plus ca modemul e o vechitura care nu poate fi inlocuita. Daca faci cerere iti dau unul vechi la fel. E fostul telekom preluat de orange.

Atunci îi iei abonament cu net nelimitat, cum am spus și rezolvi problema. Și e nelimitat, indiferent de cât consumi la Orange.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Am inteles. Si pe date mobile e mai ok? E semnal ok in zona respectiva? La munte de obicei e foarte scazut semnalul. Dar poate e mai ok decat pe cupru. Zic si eu. Poate te ajuta un abonament cu modem 4G de exemplu.

Adica, in loc de linia de telefon fix, sa foloseasca reteaua mobila. Nu stiu cat de reliable va fi in zona respectiva, pentru ca depinde mult de zona, de acoperire, si asa mai departe, dar...poate nu pica atat de des. E doar o varianta de luat in calcul, in lipsa unei variante pe fibra optica, pe care banuiesc ca ai fi luat-o deja in calcul daca exista.

Satelitul lui Musk e si el o solutie, intr-adevar. Mai scumpa, si si aici nu stiu cat de bine sta la capitolul reliability, pentru ca nu l-am incercat niciodata, dar e cu siguranta si asta o solutie.

Daca pe telefon e semnal ok, si viteza de net ok (se poate testa eventual dupa ce isi revin telefoanele), poate merge un modem 4G in locatia respectiva. In teorie, se poate cumpara un astfel de modem 4G si folosit cu un SIM prepay, dar vei avea mai putin net decat pe un abonament dedicat.

Client Orange

FLo1
#StarMember

Problema gestionării traficului de date mobile aferent fiecărui client nu intră sub grija Orange. Pentru consum excedentar este de preferat un abonament fix, nu unul mobil, și cu trafic nelimitat. Simplu. Având în vedere că e importantă conectivitatea, o conexiune chiar și pe cupru (ADSL) era mai ok.

Am ADSL pe linia de telefon fix , am scris mai sus .

Nu e grija Orange dar e jenant sa fiu taxat cu 4 euro pe GB in Romania la fel cum am de exemplu in US/Mexic in roaming la digi ! Sau 2 euro in Turcia ! 

Eu am net nelimitat dar nu-s acasa.Copiii au doar abonamente de 7 euro cu cate 6 GB inclusi. Traficul de date l-a facut unul din ei pe 12 decembrie intre orele 18-19 (hotspot de pe telef mobil). Isi instala programe pe un laptop nou cumparat si netul fix mergea cu 4-10 kbps.