la 25-10-2024 01:00 PM
Cum pot anula o identitate alocată de către altcineva numărului meu?
De câțiva ani pe cei care îi apelez și nu au numărul meu în memorie le apare la apelant un nume de firmă cu care nu am nicio legătură. Am discutat și la relatii cu clienții, dar nu s-a rezolvat. Ce pot face?
Mulțumesc!
25-10-2024 01:24 PM - editat 25-10-2024 01:27 PM
Salut,
Daca vorbim de un telefon cu Android...cu Google ar trebui vorbit. Detectia de care vorbesti, din cate stiu, e facuta de catre Google prin aplicatia lor de apelare.
la 25-10-2024 01:33 PM
Salutare!
Ai incercat sa vezi ce ofera firma respectiva?
Mie mi s-au intamplat doua chestii in ultimii ani:
la 25-10-2024 06:32 PM
Buna @CostiBIA
Ce as face eu? As contacta providerul, in acest caz Orange sau alt provider daca numarul de telefon a fost migrat, si le-as scrie un email cu toate detaliile ba chiar poze in care sa se vada ce relatez si i-as ruga sa investigheze. E posibil, sa fi fost alocat acel nume de catre un provider, in sistem, si tot el ar trebui sa il stearga.
Ce as mai face? As contacta si ANCOM, printr-o reclamatie scrisa, sa investigheze si ei.
Acum, decizia iti apartine. Insa indiferent de optiunea aleasa, ar trebui sa te inarmezi cu foarte multa rabdare.
Seara faina!🌙
26-10-2024 10:23 AM - editat 26-10-2024 10:25 AM
Salut!
Nu stiu daca ajuta, dar, ma gandesc ca o incercare nu poate face mai rau..
Salveaza numarul tau cu numele in agenda. Eu am facut asta acum cativa ani si nu intelegeam de unde imi stiu niste persoane numele.. pentru ca intrasem in niste grupuri de whatsapp legate de facultate si lor, neavand datele mele, le aparea in dreptul numarului, ce scrisesem eu la profilul meu in telefon, scrisesem JAY.
In plus si cand ma uit in aplicatia My Orange numerele (sunt 4 abonamente) apar cu numele pe care l-am dat eu in agenda. Altfel si mie imi suna a ceva legat de Google, probabil in urma actualizarilor de politici, pentru ca in momentul asta la profil apare numele pe care il am la adresa de gmail si daca incerc sa sun ( da, suna ocupat 😁), apare numele din agenda.
la 26-10-2024 11:44 AM
Salut.
Cauta firma respectiva pe google maps si vezi ce numar de telefon are afisat.
Mai poti cauta dupa numarul tau de telefon pe google.ro si vezi pe ce site-uri apare.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor