anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Anulare identitate apelant

CostiBIA
Începător

Cum pot anula o identitate alocată de către altcineva numărului meu?

De câțiva ani pe cei care îi apelez și nu au numărul meu în memorie le apare la apelant un nume de firmă cu care nu am nicio legătură. Am discutat și la relatii cu clienții, dar nu s-a rezolvat. Ce pot face?

Mulțumesc!

5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember

Salut,

Daca vorbim de un telefon cu Android...cu Google ar trebui vorbit. Detectia de care vorbesti, din cate stiu, e facuta de catre Google prin aplicatia lor de apelare.

Client Orange

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ai incercat sa vezi ce ofera firma respectiva?

Mie mi s-au intamplat doua chestii in ultimii ani:

  • in urma cu vreo 10-12 ani, unul din numerele firmei era afisat cu numele directorului de la Bucuresti (inca eram pe Zapp atunci). Cand m-a sunat pe mine, chiar eram in sedinta cu directorul si ma uitam ... ciudat cand la telefon (care era pe masa), cand la director. Nimeni nu a avut o explicatie de ce se intampla asta.
  • din vara, cand ma suna un var (Bucuresti) pe telefon imi apare numarul lui, dar pe navigatia masinii imi apare "Apel Urgenta" (da, numarul ala 112). Prima data era sa incurc pedalele la masina ca nu intelegeam cum 112 ma suna.

Anca07
#StarMember

Buna @CostiBIA 

Ce as face eu? As contacta providerul, in acest caz Orange sau alt provider daca numarul de telefon a fost migrat, si le-as scrie un email cu toate detaliile ba chiar poze in care sa se vada ce relatez si i-as ruga sa investigheze. E posibil, sa fi fost alocat acel nume de catre un provider, in sistem, si tot el ar trebui sa il stearga. 

Ce as mai face? As contacta si ANCOM, printr-o reclamatie scrisa, sa investigheze si ei.

Acum, decizia iti apartine. Insa indiferent de optiunea aleasa, ar trebui sa te inarmezi cu foarte multa rabdare.

Seara faina!🌙

Jay
Campion certificat

Salut!

Nu stiu daca ajuta, dar, ma gandesc ca o incercare nu poate face mai rau..

Salveaza numarul tau cu numele in agenda. Eu am facut asta acum cativa ani si nu intelegeam de unde imi stiu niste persoane numele.. pentru ca intrasem in niste grupuri de whatsapp legate de facultate si lor, neavand datele mele, le aparea in dreptul numarului, ce scrisesem eu la profilul meu in telefon, scrisesem JAY.

In plus si cand ma uit in aplicatia My Orange numerele (sunt 4 abonamente) apar cu numele pe care l-am dat eu in agenda. Altfel si mie imi suna a ceva legat de Google, probabil in urma actualizarilor de politici, pentru ca in momentul asta la profil apare numele pe care il am la adresa de gmail si daca incerc sa sun ( da, suna ocupat 😁), apare numele din agenda. 

Jay_0-1729927508382.png

 

onlysli
Junior

Salut.

Cauta firma respectiva pe google maps si vezi ce numar de telefon are afisat.

Mai poti cauta dupa numarul tau de telefon pe google.ro si vezi pe ce site-uri apare.