anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Preluare abonament OROC tv satelit în străinătate

Fantotti
Junior

Salutare,

Am nevoie de ajutor. Locuiesc în Roma, Italia. Am folosit timp de câțiva ani abonamentul TV satelit al unui prieten care locuiește în România. L-am plătit lunar, totul la zi. Prietenul meu a făcut cerere de reziliere a contractului la începutul lunii septembrie, trebuie doar să predea echipamentul care este la mine. Aș dori să știu dacă există o modalitate de a prelua abonamentul sau de a face unul nou online cu receptorul pe care îl am aici. Nu e problemă dacă ar trebui să plătesc ceva. Vă mulțumesc. 

1 Soluţie acceptată‚

După cum am menționat, pentru păstrarea echipamentelor respective este necesară cesiunea abonamentului, iar în nici un caz anularea acestuia. Dacă nu poți personal, abonamentul poate fi preluat pe numele altcuiva de acasă din România, care se poate prezenta într-un magazin Orange cu "prietenul" tău, pentru semnarea documentelor de cesiune. Această formalitate NU se efectuează online.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember

Salut @Fantotti. În principiu ceea ce dorești se poate rezolva simplu, dar nu la distanță. Mai exact prin cesiune. Ai detalii despre condițiile privind cesiunea unui abonament aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-fac-o-schimbare-de-titular-79

Fantotti
Junior

Mulțumesc pentru răspuns, eu întrebam dacă exista vreo posibilitate la distanță, trimițând copii după act de identitate. Prietenul meu închide abonamentul iar eu deschid unul nou păstrând echipamentul. 

Din păcate nu. Dacă abonamentul actual este reziliat, atunci echipamente aflate în custodie trebuie predate. De asemenea, instalarea "online" de servicii fixe nu există. Mai exact, chiar dacă s-ar face contractarea online, locul de instalare al serviciilor/ de domiciliu, trebuie să fie o adresă din România,  nu din străinătate. 

Fantotti
Junior

Adresă din România pot da fără probleme unde am domiciliul. Aici în Italia sunt persoane autorizate prin care se poate face un abonament nou. Eu vreau sa păstrez echipamentul pe care prietenul meu ar trebui să îl predea și să fac un nou abonament. 

După cum am menționat, pentru păstrarea echipamentelor respective este necesară cesiunea abonamentului, iar în nici un caz anularea acestuia. Dacă nu poți personal, abonamentul poate fi preluat pe numele altcuiva de acasă din România, care se poate prezenta într-un magazin Orange cu "prietenul" tău, pentru semnarea documentelor de cesiune. Această formalitate NU se efectuează online.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, doar cu cesiune sau să faci alt abonament.

Putea totuși persoana respectivă să ți-l lase așa cum a fost și era mult mai simplu.

Cel mai bine este să faci un nou contract, mai ales dacă zici că se poate chiar acolo.

Succes!

Fantotti
Junior

Da, putea să îl lase așa dar nu a vrut. A făcut cerere de reziliere. Mi-a venit și o factură nouă, cred ca nu o voi mai plăti în acest caz. Va trebui sa aștepte până îi voi trimite receptorul.