la 28-10-2025 12:59 PM
Salut!
De ceva timp am observat că a dispărut opțiunea de conectare prin Orange Communications pe site-ul Voyo, iar din acest motiv nu mai pot accesa contul pe dispozitive noi. Totuși, pe televizor sunt în continuare logat și Voyo funcționează normal, însă pe PC și telefon, după ce s-a șters cache-ul, nu mă mai pot conecta.
La secțiunea „Date cont” apare un email de forma ceva@voyotelekom.ro — contul acesta funcționează doar pe televizor. În trecut mă conectam prin Orange TV Communications, dar acum această opțiune nu mai există.
Aș vrea să știu cum pot să mă conectez din nou la contul meu Voyo și cum pot recupera parola. Nu am acces la adresa de tip voyotelekom.ro și nu știu care este furnizorul de email asociat, deci nu pot face resetarea parolei din pagina Voyo.
De asemenea, dacă abonamentul Voyo prin Orange nu mai este activ, cine plătește în prezent pentru contul respectiv? Abonamentul pare să funcționeze în continuare pe televizor.
Cei de la Voyo m-au îndrumat către Orange, spunând că toate abonamentele Voyo achiziționate prin parteneri sunt gestionate de operatorii respectivi, iar pentru orice întrebare legată de cont, Orange este punctul de contact.
Mulțumesc anticipat pentru ajutor!
la 28-10-2025 01:42 PM
Salutare!
Cei de la Voyo nu s-au actualizat? Din iunie Voyo nu mai poate fi folosit prin plata abonamentului Orange. Va trebui sa vorbesti cu ei sa vezi cum pot rezolva problema de logare.
https://comunitate.orange.ro/t5/tv/a-ie%C8%99it-voyo-din-oferta-orange/m-p/191253#M11242
la 28-10-2025 01:42 PM
Salutare!
Cei de la Voyo nu s-au actualizat? Din iunie Voyo nu mai poate fi folosit prin plata abonamentului Orange. Va trebui sa vorbesti cu ei sa vezi cum pot rezolva problema de logare.
https://comunitate.orange.ro/t5/tv/a-ie%C8%99it-voyo-din-oferta-orange/m-p/191253#M11242
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor