anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Transfer GB în Roming către alt numar care face parte din acelasi abonament

Saila_Elisabeta
Explorator
Hei comunitate!
De ce n-am putea transfera GB disponibili în Roming către alt nr care face parte din acelas abonament?
4 Răspunsuri 4

Viocat
Senior certificat
Interesanta propunere! Dar nu stiu daca partenerii orange din strainatate la care folosesti in retea roamingul vor fi foarte deschisi la posibilitate.

Saila_Elisabeta
Explorator
Ar fi bine deoarece noi din același abonament rămânem cu GB care se folosesc în Roming și copiii noștri ii consuma imediat. Noi deoarece tot plătim ar trebui să-i putem transfera la alt număr de telefon inclus în abonament.

FLo1
#StarMember
GREȘIT! Dacă te gândești la ”buzunarul” personal DA, chiar gratuit dacă s-ar putea. Un ”bun samaritean” este la căutare oriunde. Dar nici la abonamente de TV, din sute de canale pe care nu ai timp să le vizionezi, nu înseamnă că poți renunța la ele doar ca un alt client să poată vedea niște canale din categoria ”pay per View”. Abonamentele (și nu numai) sunt gestionate cu resurse și conturi individuale, nu la pachet.... oricât ne-am dori-o.

Pololică
#StarMember
Din pacate, niciun operator nu ofera aceasta optiune (acordare/transfer de resurse de pe un numar pe altul), chiar daca sunt ale aceluasi titular. Varianta ar fi sa ai un abonament de familie (de fapt, sa ai minim 3 numere, sau Abonament Orange Love) prin care ai la comun 50GB (daca ai doar mobile) sau 100GB (daca ai si tv+net fix/saletit sau cablu). Doar in aceasta situatie se poate consuma din resursele la comun (cu conditia ca resursele individuale sa fie consumate inainte de atingerea plafonului inclus). Din pacate, reglementarile (in special cele UE, la care ne raportam pentru romaing SEE),nu ofera aceasta posibilitate (nici macar la nivel teoretic) de impartire, intre numere, a resurselor in romaing SEE. Teoretic, ar putea sa existe solutii tehnice (macar la nivel de impartire de resurse), practic, nu cred ca este posibil, cel putin pentru SEE (normativele Europene prevad consum individual, nu de grup). In afara SEE (Turcia, Serbia, etc) va trebui sa asteptam informatiile de la Orange intrucat tarifarea nu este reglementata decat la nivel de contracte bilaterale intre Orange si Partenerii non-SEE.