anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming SEE Moldova

Danone4
Vizitator

Sunt în Republica Moldova, am verificat pe site-ul Orange România legat de roaming și scrie ca din data de 17 decembrie 2025 Moldova intră în roaming SEE, eu folosesc I cartela prepay din România cu opțiune de 6 euro care include câțiva GB de internet în roaming, dar nu mi se activează automat roamingul pe cartelă. Am mai cumpărat odată aceeași opțiune și s-a cumulat dar roamingul tot inactiv a rămas. În setările telefonului am roaming on. Din ce am citit dacă încerc să activez roamingul cu credit mi se duce pe tarife standard și nu pe opțiune cu roaming SEE

IMG_1829.jpeg

IMG_1828.png

IMG_1830.jpeg

3 Răspunsuri 3

Danone4
Vizitator

Am încercat cu djingo și nu m-a putut ajuta, după am cerut asistență umană și de 2 ore aștept răspuns la întrebarea mea pe chat-ul orange ro 

MihaiC99
Campion

Salutare,

Din păcate opțiunea de 6 euro nu îți oferă acces la roaming.

6974.jpg

6972.jpg

Ofertele care îți oferă acces la roaming in Moldova prepay le găsești in linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/roaming/moldova/?srsltid=AfmBOorYePf5pBtzM_jBcYgkx65OM1YUljMDbyoFgznp3G6BqhOkI... 

Trebuie să activezi opțiunea de 12 euro sau de 16 euro.

6976.jpg

6978.jpg

De asemenea dacă nu dorești utilizarea unei opțiuni poți activa roamingul din credit.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Încearcă să încarci cu o opțiune de minim 12 euro și activează roaming SEE ( dacă zici că este și R. Moldova inclusă în roaming SEE) sau opțiuni de Moldova.

Baftă!