anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming in toate tarile

Marius43
Vizitator

Buna seara. 
Abonamentul meu are activat roaming in toate tarile, asta inseamna ca pot folosi resursele de internet oriunde fara extra costuri sau fara alte optiuni activate? Am nevoie sa plec in Maroc si vreau sa stiu daca trebuie sa activez Go explore 2 sau e ok abonamentul actual. 

Multumesc

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cred că după consumarea traficului inclus în abonament, vei avea activă acea extraopțiune, despre care ai spus că vrei s-o activezi. Dacă nu o vei face, ți se va activa automat cea cu 2gb/ 4 euro pe zi. Deci grijă mare!

Ai aici detalii:

https://www.orange.ro/roaming/maroc/?srsltid=AfmBOorQwnVUF06R5LY5ONL7zA-GgrTmFhayepxs0_Ae0DM9pi2gnNw...

 Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Roamingul este ca o cameră de hotel: ai acces la aer condiționat, dus și televizor, dar asta nu înseamnă că ce se găsește în minibar este gratuit.

Roamingul oferă acces contra cost la rețelele altor operatori. Unele costuri sunt incluse (cum este în SEE), altele nu (în afara SEE, cum sunt Turcia, Serbia, etc). 

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Activarea roamingului pentru toate țările e un aspect și e ok. Însă pentru a putea utiliza resursele abonamentului în roaming trebuie să te asiguri că resursele pot fi utilizate în acea țară. Altfel este necesară activarea unei opțiuni care să acopere necesarul cu resurse pentru acea destinație. Ce opțiune ar fi mai ok? Alege analizând opțiunile de aici pentru Maroc.