anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming Germania fara semnal și date

Hanox7
Junior

Buna ziua, de 2 zile s-a luat semnalul din senin în timp ce stăteam online  fara sa umblu la cartela și se ia de tot și tine cateva secunde, și când activez datele mobile nu se întâmplă nimic, menționez că am încărcat cu 16 euro, și am roamingul activat? Vreo idee ce ar putea să fie?

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți să fi depășit limita rezonabilă de consum in roaming, dacă ești de mai mult de 2-3 luni în afară sau ai folosit prepay-ul respectiv mai mult în afara în ultimul timp și să nu ți se mai des voie decât dacă încarci cu credit. E cam costisitor, dar ai varianta unui prepay local. Asta poate fi una dintre cauze , iar alta poate fi de la operatorul local. Adică poate avea probleme tehnice! Vezi dacă poți să te conectezi manual la un alt operator!

Succes!

Pai daca era ceva de genul mai puteam sa, sun și să fiu sunat pe orice număr?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

De cat timp esti in roaming? Daca esti de mai mult de 2 luni, e posibil intr-adevar sa fi atins limita de utilizare rezonabila a serviciilor in roaming.

Ai mai multe informatii aici.

Client Orange

Pai daca era ceva de genul mai puteam sa, sun și să fiu sunat pe orice număr?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Teoretic, da... Daca ai credit. Dar daca problema e intermitenta, posibil sa fie SIM-ul, sau semnalul. Dar din screenshot-ul tau, pare ca ai semnal ca lumea, deci, nu prea ar avea motive sa pice...

Cand pica semnalul, primesti si vreo eroare de SIM cumva? Cum isi revine? Pe alt telefon face la fel? Ai posibilitatea sa incerci?

Client Orange

DanielaH
Moderator

@Hanox7, ai încercat un alt operator/ alt telefon? S-a rezolvat situația?