anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pe iPhone nu îmi apare opțiunea Date în roaming

CVElena123
Vizitator

Pe iPhone nu îmi apare opțiunea Date în roaming. Am înțeles ca poate fi o restricție pe nr, nu știu ce pot face ca sa pot avea semnal și să meargă și roamingul in momentul in care sunt deja inafara tarii. Cand sunt acolo nu mai pot lua legătura cu nimeni de la orange și povestea se tot repeta.

3 Răspunsuri 3

DanielaH
Moderator

Elena, bun venit în Comunitate!

Ne dai, te rog, mai multe detalii? În ce țară ești? Serviciul de roaming este activ? Ai abonament sau PrePay? Ai posibilitatea să pui SIM-ul într-un alt telefon?

CVElena123
Vizitator

Sunt în România si voi pleca din țară în două zile, în vacanță. Serviciul de roamingul este activ cum a fost mereu până să plec în vacanță, doar ca de fiecare dată când am ajuns în țară respectivă nu am semnal la telefon, de acolo nu pot accesa serviciul orange.

nu am băgat cartela în alt telefon și am abinament

Salutare!

Când ai fost in roaming, ai încercat să selectezi o rețea manual? De asemenea poți încerca o resetare a setarilor de rețea.

Daca resetare nu schimba nimic, ar trebui sa contactezi și serviciul clienți pentru a verifica dacă totul este in regula cu contul tău sau poate e necesar schimbarea sim-ului.

Din păcate, sunt utilizator android și nu sunt familiarizați cu sistemul iOS.