anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Folosire roaming in Statele Unite

Jeanina
Începător
Serviciul Roaming este activ, eu aflandu-ma in Statele Unite, am credit activ, dar nu primesc si nu pot sa fac apeluri.
Help
8 Răspunsuri 8

teacher_
#StarMember
Bun venit in comunitate! De cand esti plecata in State? ai mai mult de 3-4 luni?

Jeanina
Începător
Am sosit aici in luna trecuta, doar in concediu, dar din cauza situatiei din lume s-a prelungit sederea. Tin sa mentionez ca nici in Londra nu a functionat cartela. Mi-am incarcat cu credit deoarece mi s-a spus ca nu are rost sa aleg optiunea cu 12 euro deoarece pt State erau incluse foarte putine minute si internet. Ideea e ca doresc sa folosesc cardul de credit pt cumparaturi online si trebuie sa primesc un mesaj cu un cod din partea bancii, ceea ce nu e posibil deoarece cartela mea nu functioneaza aici. Se poate verifica va rog? Putem discuta prin email, sa pot lasa si nr te telefon?

teacher_
#StarMember
probabil ai consumat mai multe date in roaming decat in tara, in ultimele luni. Exista un principiu al consumarii rezonabile a resurselor, in sensul ca trebuie sa consumi mai mult in tara decat in afara in ultimele 3 luni calendaristice. Numarul de telefon pentru astfel de probleme este +40374300300, taxat ca un apel catre Romania.

FaraUnID
Campion certificat
Pe langa depasire principiului utilizarii rezonabile a resurselor in roaming.... poti verifica in telefon sa nu fie restrictionat roaming-ul de acolo? Din setarile retelei! Chiar daca SIM-ul are roaming activ, exista posibilitatea ca acesta sa fie restrictionat din setarile telefonului. In alta ordine de idei, nu stiu daca decizia de a merge pe varianta creditului in loc de optiune a fost cea mai inspirata. Mai ales pe roaming SUA, care SUA este in zona 4 de tarifare.

Jeanina
Începător
Am verificat setarile telefonului, dar nu apare nicaieri cum ca ar fi ceva in neregula. Tin sa mentionez ca anul am inceput sa folosesc acest numar de telefon tot in State si nu am avut nici un fel de problema. De fiecare daca cand incerc sa sun pe un nr de Ro, mi se spune ca e nu este permis sa sun..si mi se sugereaza sa sun la aici la customer service la un numar "611", dar nu functioneaza.

FaraUnID
Campion certificat
Daca SIM-ul respectiv a stat mai mult in roaming decat in Romania si / sau daca in perioada in care te afli in roaming consumi resurse mai multe in afara tarii decat ai consumat in Romania, este posibil ca accesul la serviciul roaming sa fie restrictionat de catre operator. 611 este un numar de telefon dedicat din SUA si Canada pentru deranjamente telefonice.

Jeanina
Începător
Am folosit cartela mai mult in tara decat in exteriorul ei. Cu ajutorul dvs prin discutiile noastre pe email si verificarile facute, situatia s-a rezolvat si acum cartela funtioneaza. Va multumesc si va doresc o seara placuta!

DanielaH
Moderator
@Jeanina, ne bucurăm și noi ca s-a rezolvat. Te mai așteptăm în Comunitate și, binențeles, să revii cu bine în țară.