anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Resurse in roaming Dubai

tibfod65
Junior

Buna ziua. In viitorul apropiat as dori sa vizitez orasul Dubai din Emiratele Arabe Unite. Am abonament Orange cu rooming activat, dar as dori sa stiu, care este cea mai buna si avantajoasa solutie pentru a tine legatura cu cei de acasa si pentru internet. Am auzit ca skype, viber,whatsApp, facebook messenger etc nu functioneaza de acolo. Sa iei de acolo un card sim etisalat sau du, sa iei de acasa o cartela prepay sau digi cu rooming inclus etc? Va multumesc 

10 Răspunsuri 10

FLo1
#StarMember

@tibfod65: Se pare că nu sunt opțiuni cu resurse, ci doar consum direct din credit. Pentru asigurarea condițiilor și verificarea tarifelor aplicabile în roaming la Dubai accesează acest link. Succes.

FLo1
#StarMember

@tibfod65: la abonamentul tău probabil roamingul activat este pentru SEE, iar tu vei avea nevoie de roaming pentru ”toate țările”. Pe de altă parte, dacă te poți limita la aplicații de mesagerie gen FB, Whatsapp, Skype... atunci mai bine te bazezi pe o conexiune WiFi de acolo. Bineînțeles, poți activa roamingul ”pentru toate țările” dar nu neapărat să-l și folosești, având în vedere tarifele practicate.

Ține cont însă că orice apel sau sau orice secundă de ”activare date mobile” în roaming va conduce la taxarea abonamentului tău. 

Vacanță plăcută.

delfinas
#StarMember

Tibfod, bun venit in Comunitate!!!

Daca ești pe abonament, ai opțiunea GO WORLD VOICE 8, care include 30 de minute și costă 20 de euro.
Ideal ar fi să poți folosi rețea wifi de acolo. De unde știi că nu se pot folosi rețelele sociale în Dubai?

@delfinas: Orange scrie altceva aicihttps://www.orange.ro/roaming/dubai

Să fie Dubai tratat separat de EAU? 🤔 Pentru mine este cam... ciudat.

Mda, și mie îmi pare ciudat...

Retelele de socializare , gen skype,facebook messenger, viber, whatsApp se poate folosi ,dar numai pentru scris mesaje, fara apeluri voice sau video. Eu asa am citit, asa am auzit.

Sunt niste aplicatii, retele de socializare de a lor, de pilda Botim, un fel de Whatsapp a lor, care functioneaza, dar dupa niste prieteni de ai mei, care au folosit aceasta aplicatie, spun ca uneori functioneaza foarte prost. 

Asta e, decât nimic sau sa plătești cât nu face, e bună și mesageria scrisă.

Pololică
#StarMember

Intereseaza-te de Viber (daca are sau nu restrictii). Pe langa faptul ca este similar cu Whatsapp (VoIP), poti telefona direct catre orice numar de telefon traditional (fix sau mobil).

Legat de Digi: doar abonament (intra pe pagina lor sa le vezi tarifele). La prepaid (cartela) Digi nu ofera VoLTE, VoWiFi si roaming.

Varianta 3: SIM local (intereseaza-te sa vezi cum se poate intra in posesie. Stiu ca in tarile musulmane se cere pasaport sau buletin local (pentru adresa?) si la prepaid).

Multumesc frumos. Am viber instalat, dar din cate stiu nici viberul nu functioneaza , numai pentru scris mesaje. Au ei un fel de wathsApp a lor, parca Botim este numele aplicatiei, am instalat, dar cere numarul pasaportului si data de intrare. Oricum multumesc.