la 27-12-2025 06:03 PM
Nu pot fi apelat in roaming din roaming. Apelurile dinspre si spre Romania functioneaza. A mai intalnit cineva problema asta? Ceva solutii?
28-12-2025 01:34 PM - editat 28-12-2025 01:34 PM
Pare că problema vine de la Orange. Va fi nevoie să insiști la suportul tehnic, însă având în vedere sărbătorile, poate fi dificil să găsești pe cineva cu calificările necesare pentru a rezolva situația. Ar putea incerca o reactivare a roaming-ului. Pot fi probleme de rutare.
27-12-2025 06:16 PM - editat 27-12-2025 06:18 PM
Unde te afli si unde se afla persoana care vrea sa te sune? Ce abonamente sau extraoptiuni aveti fiecare? Ce mesaj primeste persoana care te suna? Ai incercat sa setezi manual o alta retea partenera?
la 27-12-2025 06:35 PM
Nu conteaza extraoptiunile din roaming. Important e ca roamingul sa fie activat. Sunt intr-o tara non UE. Eu pot sa sun in Ro si pot fii sunat din Ro. Din roaming nu. Ceilalti pot suna intre ei in Ro si din Ro
la 27-12-2025 06:49 PM
Cel care te suna din roaming pune si prefixul Romaniei inaintea numarului tau?
la 27-12-2025 07:17 PM
Citeste, cu atentie, problema mea
la 27-12-2025 08:30 PM
Am citit si te-am mai intrebat ceva, daca cei care te suna din orice alta tara decat Romania pun prefixul Romaniei in fata numarului tau.
" Pentru a fi apelat când te afli în Roaming:
la 27-12-2025 09:43 PM
Dupa cum am spus: apelurile dinspre si inspre Romania functioneaza! Deci se foloseste codul de tara sau crezi ca se foloseste telepatia? Acelasi cod de tara se foloseste si in roaming, nu?! In plus de asta persoana(ele) au numarul memorat in agenda, deci nu mai este nevoie de adaugarea unui nou cod de tara peste cel deja memorat in agenda. Persoanele mentionate mai sus(grupul meu de prieteni) pot comunica intre ele(voce).
la 27-12-2025 09:55 PM
Cred ca acum tu nu ai citit explicatiile: cand esti sunat din Romania, NU e nevoie ca apelantul sa una prefixul Romaniei, ci formeaza numarul tau simplu. Daca esti sunat DIN ALTA TARA DECAT ROMANIA, TREBUIE format si prefixul Romaniei. Asta e diferenta intre apelurile din tara si cele din alte tari. Si vezi sa nu ai vreo restrictie in telefon referitoare la numerele in format international. Cei care te suna si se pot apela intre ei sunt tot in Orange?
la 27-12-2025 08:19 PM
Salutare!
Ceilalți cu care ești ce setări au în telefoane? Ce se întâmplă când suni? Ar trebui să se întâmple ceva.
PS: ai restricții privind apelurile internaționale?
la 27-12-2025 08:22 PM
Eu pot suna oriunde si pot fi sunat din Romania. Nu pot fi sunat din roaming. In rest perfect functional.
la 27-12-2025 10:17 PM
Verifică în telefon dacă ai restricție (blocare) pentru apelurile primite în roaming sau dacă ceilalți din roaming au pus prefixul de România înaintea numărului tău.
la 28-12-2025 07:47 AM
nu sunt niciun fel de restrictii(nu calatoresc prima data) doar ca de cate ori ajung aici...sunt probleme de tot felul... Cei din vodafone si digi nu au probleme. Am incercat si cu o cartela digi in telefonul meu si este ok
la 28-12-2025 01:22 PM
Pot sa sun oriunde dar nu pot fi sunat. Imi spune ca am telefonul inchis. Este al doilea an cand mi se intampla sa raman in aer...
la 28-12-2025 09:15 AM
Salutare!
Încearca să selectezi manual o altă rețea din zona respectiva. Asigurate că și apelurile internationale sunt activate.
28-12-2025 01:20 PM - editat 28-12-2025 01:34 PM
Apelurile spre Romania si din Romania functioneaza. Suportul Orange este inexistent. Pur si simplu nu putem comunica intre noi in roaming. Cei de la Digi...zambesc! Initial am crezut ca e problema celor de la Digi, de aceea i-am indrumat sa faca ei o sesizare, eu sustinand ca Orange e cea mai tare... Intr-o ora au fost sunati de la departamentul tehnic Digi. Fara taxare extra!!! Cum **beep** unii pot??? Pana la urma dupa nenumarate teste problema a ramas la Orange. Nu am vrut sa accept asta si am apelat si compatrioti cu abonamente Vodafone. Ce sa vezi? Nici ei nu ma puteau apela... Deci abonamentul meu are o problema. Tot nu am vrut sa accept asta, am zis ca telefonul meu are o problema. Am schimbat cartelele si am incercat Vodafone si Digi, bineinteles ca nu telefonul era de vina. Concluzie, urmeaza ANPC. Deja se intampla a doua oara in aceeasi tara. Si problema inca exista. De ce am ales Orange pentru nonEU? Pentru simplul motiv ca functioneaza, fara VPN aplicatiile Voyo, Skyshowtime si HBO. Habar nu am cum dar doar pe Orange functioneaza, Digi si Vodafone au nevoie de VPN
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor